Jákob Zoltán MI segítségével akarja fiatalítani magát
2023-10-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Jákob Zoltán szívesen fiatalodna meg a mesterséges intelligencia segítségével és ezt nem is titkolja.

Jákob Zoltán többször kifejtette már, hogy mire vágyik egy kapcsolatban, mennyire fontos számára a család és mi hiányzik az életéből. Arról viszont egészen kevés információt osztott meg, hogy milyenek a szülei, illetve hogyan telt a gyerekkora. Most erre is kitért, és őszintén mondta el, hogy emlékszik vissza a kis korára.

"Akkor még nem ismertem a világot, amiben most élek. Egy szűk közösségben éltem egy pici zsákfaluban, ahol nagyon kevés emberrel találkoztam. Az édesanyámmal töltött idő volt számomra a boldog idő; apukám mindig úton volt és dolgozott, a bátyám pedig akkoriban már felköltözött Budapestre. Ahogy nőttem fel, úgy tűnt el bennem ez a fajta felhőtlen boldogság az elvárások és a megfelelések miatt. Mostanában tért vissza, most vagyok olyan boldog, mint gyerekkoromban" - ecsetelte az 54 éves édesapa, aki nem titkolja, hogy szívesen megfiatalodna, ehhez pedig a mesterséges intelligenciát is igénybe venné.

Olyan szempontból zavar, hogy a lelkem nem öregszik, de a testem igen. Ezért várom, hogy újraindítsák az emberi sejtek megújulását célzó mesterséges intelligenciát, amit 2021 őszén leállítottak

- vallotta be őszintén. A milliárdos szeretné kiküszöbölni az öregedést.

"Ha lesz rá lehetőség, igen, fiatalítani fogom magam. Felvillanyoz ez a világ, mert amikor azt gondolod, hogy mi értelme az életnek, hiszen befejeződik, akkor felcsillan a remény, hogy nem feltétlenül ez az út vége. Másrészről tudom, hogy a génjeim továbböröklődnek a gyerekeimben, ez pedig kicsit olyan, mintha meghosszabbítanák az életünket. Így könnyű feldolgozni az elmúlást" – jegyezte meg.