Jákob Zoltán és Emőke az ágyban kötöttek ki
2023-11-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Jákob Zoltán és Emőke igencsak egymásba habarodtak, s még az első csók is elcsattant köztük.

A Nagy Ő legutóbbi adásában, melyet a Puncs.hu támogat, Jákob Zoltán Emőkével randizott, akivel ágyba is kerültek. A 31 éves lány bikiniben masszírozta meg a milliárdost, közben pedig egy jót beszélgettek.

„Masszírozás közben is beszélgettünk, rengeteg dolgot kérdezett rólam. Azt láttam, hogy tényleg kíváncsi volt, tehát érdekli, mivel foglalkozom, hogyan élek. Én is ugyanúgy kérdeztem tőle dolgokat. Egyszerűen fenomenális volt ez az érzés” – árulta el Emőke, aki nemcsak a külsejével, de a személyiségével is lenyűgözte Zoltánt.

„Ha meglátsz egy nőt bikiniben, és azt mondod, hogy 'hú', aztán hallod beszélni, és azt mondod, hogy 'hm, ez okos...'" – mondta a milliárdos.

A randi végeztével pedig még közelebb kerültek egymáshoz: szorosan ölelgették egymást, sőt, még az első csók is elcsattant köztük.

„Emőke kapta az első igazi csókot, és ezt egyáltalán nem bánom. Lehet, hogy később fogom, de most ez elkerülhetetlen volt számomra, mert annyira adta magát és annyira jó volt, hogy kár lett volna kihagyni” – mondta Zoltán, aki Emőke szerint nagyon jól csókol.

„A csók csak megtörtént, én már nem emlékszem, ki kezdeményezte. Zoli nagyon jól csókol, élveztem minden egyes pillanatát, és már alig várom, hogy újra megcsókoljam” – jelentette ki Emőke.