Iszak Eszti megmutatta új szerelmét
2019-07-09  /  Szerző:   /   Szerelem Iszak Eszti szombaton a Balaton Soundon mutatta meg először új párját, Zsoltot nyilvános eseményen. Bár interjút a helyszínen nem adtak, fesztelenül viselkedtek a nyári fesztivál VIP-vendégek számára elkülönített részén.

Iszak Eszti

Egy percig sem titkolták, hogy összetartoznak, mint minden hétköznapi szerelmespár, együtt buliztak egész este. Baráti társasággal érkeztek, de izzott körülöttük a levegő. Sokat táncoltak a buli forgatagában, fogták egymás kezét, és olykor egy-egy forró csók is elcsattant.

Iszak Eszti

A buli másnapján a Blikk megkereste Esztit, aki a lapnak megerősítette az örömteli hírt.

– Igen, valóban nagyon boldogok vagyunk együtt Zsolttal, de továbbra is óvom a magánéletemet, ezért ennél többet most nem szeretnék mondani a kapcsolatunkról – mondta röviden a modell.

A Blikk úgy tudja, a szerelmesek az elmúlt év vége felé kerültek közel egymáshoz. A 2019-es évet egy romantikus közös dominikai utazással indították, és a következő hónapokban sem zárkóztak be a négy fal közé. Eltöltöttek néhány napot közösen Spanyolországban, nemrégiben pedig nyaralásképpen Görögországban, az Akropolisznál is jártak. Az elmúlt fél évben talán tudatosan választottak külföldi úti célokat, szívesebben romantikáztak olyan helyeken, ahol senki nem ismeri fel őket, és átlagos szerelmespárként élhetik meg gyönyörű románcuk kibontakozását, a szerelem első időszakát.

Iszak Eszti

Mostanra viszont úgy dönthettek, kapcsolatuk elég szilárd ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt is vállalják érzelmeiket. Eszti le sem tagadhatná a boldogságát, a fesztiválon csak úgy sugárzott párja, Zsolt oldalán. Most, hogy a Balaton Soundon a nagy nyilvánosságnak is megmutatta választottját, talán a jövőben több is kiderül majd a szerelméről. Érdemes a YouTube-csatornáján indított vlogját is figyelni, ahol a mindennapjaiba enged betekintést a modell.

Forrás: Blikk