Iszak Eszter és Gyurta Dániel valóban egy párt alkotnak
2020-04-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Már egy ideje pletykálnak Iszak Eszter (32) és Gyurta Dániel (30) kapcsolatáról, most pedig kiderült, valóban egy párt alkotnak!

 

A Blikk már hetekkel ezelőtt felkereste őket – feltételezve, több van köztük, mint barátság –, de akkor nem akartak nyilatkozni. A Bors szerdai lapszámában azonban egy szemfüles olvasó által készített leleplező fotó jelent meg róluk, így nem volt értelme titokban tartani a szerelmüket. Továbbra sem szeretnének beszélni a kapcsolatukról, de a Blikk megkeresésére nem cáfolták, hogy egy párt alkotnak.

„A magánéletemet szeretném megtartani magamnak” – üzente röviden sajtóképviselőjén keresztül Iszak Eszter.

– Tényleg nagyon friss a dolog köztük, még össze sem költöztek, abszolút az első hetekben járnak, ráadásul Eszti kapcsolata még csak év elején ért véget – árulta el a Blikknek az újdonsült pár egy közeli ismerőse. A Viva Tv egykori műsorvezetője év elején szakított kedvesével, Zsolttal, miután visszatért Baliról, ahova barátnői kísérték el. Eszti a spirituális út alatt ráébredt, változtatnia kell, ezért vetett véget kapcsolatának. Szépen váltak el, ezért a műsorvezető sebek nélkül, nyitott szívvel fordulhatott a világ felé.

 

A Blikk úgy tudja, az olimpiai világ- és Európa-bajnok úszó Gyurta Dániellel még tavaly ősszel ismerkedtek meg, egy ökumenikus jótékonysági eseményen, de ekkor még csak munkakapcsolat fűzte őket egymáshoz. Miután Eszti szakított, randizni kezdtek. Még nagyon friss a szerelmük, csak most ismerik meg igazán egymást, de szépen alakulnak köztük a dolgok.

Az egykori úszó régóta nem élt komoly kapcsolatban, legutóbbi barátnője, akiről a nyilvánosság is tudott, Cserpes Laura (31) volt, azóta nem számolt be boldog párkapcsolatról. Eszti mögött is nehéz évek állnak, sokáig se veled, se nélküled kapcsolata volt Dobrády Ákos (44) zenésszel, akivel két eljegyzésen és több szakításon van túl.

Forrás: Blikk