Istenes Bencét elöntötte a féltékenység
2023-08-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

„Bennem volt valami olyan gyomorból jövő ideg és agresszió, amikor feljött ez a féltékenység téma. És elkezdtem ezen nagyon határozottan dolgozni.”

Vasárnap este új résszel jelentkezett az Istenest, amelyben szóba került a féltékenység is. Először Kamarás Norbi vetette fel a párja, Kármán Odett féltékenységét, majd Istenes Bence bevallotta: ő is nehéz időszakot élt át, amikor Csobot Adélt felkérték a Dancing with the Stars táncos műsorba. Az énekesnő tavaly szerepelt a műsorban Hegyes Bercivel, ahol annyira jól teljesítettek, hogy meg is nyerték a versenyt.

– Amikor tavaly az Adél táncolt, én teljesen kivoltam. Olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben. Tudtam, hogy ez igazából nem a táncról szól, nem a táncpartneréről szól. Ez rólam szól, csak már olyan erősen nyomta az élet a szemembe, hogy ezzel neked dolgoznod kell. Bennem volt valami olyan, gyomorból jövő ideg és agresszió, amikor feljött ez a féltékenység téma. És elkezdtem ezen nagyon határozottan dolgozni – vallotta be Bence a műsorában.

A féltékenység kezelésének érdekében Bence pszichológushoz, majd családállításra járt. Végül utóbbi segítségével találta meg a problémája gyökerét.

A terápia annyira jó hatással volt rá, hogy egy nemrég megrendezett táncos rendezvényen a műsorvezető maga bátorította a párját, hogy mindenképp vállalja el Bercivel a fellépést.

– Rájöttem, ha ő jól érzi magát, az a nőiesség, amit belőle kivált, hozzám száll vissza. Úgymond én is kapok abból, ha ő jól érzi magát. Ha én őt engedem, nem visszafeszítem, és azt érzem, hogy akkor tartom őt meg, ha senki nem látja, senki nem ér hozzá, mert akkor az enyém. Hanem elkezded elengedni, hogy figyi, menj, úgyis hozzám jössz haza... s ha hozzám jössz haza, akkor van meg igazán az a kötelék. És azt a nőiességet ide fogod visszahozni – mesélte Istenes Bence.