Istenes Bence és Csobot Adél házasságát a költözés mentette meg
2023-11-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Istenes Bence és párja, Csobot Adél sok mindenen vannak túl az elmúlt időszakban. A féltékenység tönkre is tehette volna a kapcsolatukat, de végül újra egymást választották.

Istenes Bence és Csobot Adél nem titkolják, hogy bőven akadtak a kapcsolatuk során hullámvölgyek, de végül mindig felül tudtak kerekedni a problémáikon. A műsorvezető és családja a Covid-időszak után hazaköltözött Münchenből, mivel Bencét már nem kötötte külföldre a német X-Faktor, illetve honvágyuk is volt. A sztárpár mindkét tagja csonka családból jött, így különösen fontos számukra, hogy a gyermekeik, a 7 éves Nátán és az 5 éves Ádin teljes és szerető családban nőjenek fel. Visszatekintve a mögöttük álló akadályokra, még időben léptek azért, hogy ne engedjék el egymás kezét, ne érjen véget a lassan 10 éve tartó szerelmük.

Mint ahogy sok kapcsolatban lenni szokott, náluk is előjött a féltékenység, főleg a műsorvezető részéről tavaly, amikor Adél Hegyes Berci oldalán táncolt a Dancing with the Starsban. Mivel jó sokáig maradtak versenyben, közel kerültek egymáshoz, s ez a tévés csőrét is bökte, amit nem is rejtett véka alá. Az IstenEst című műsorában ki is tárulkozott...

– Olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben. Tudtam, hogy ez igazából nem a táncról szól, nem a táncpartneréről szól. Ez rólam szól, csak már olyan erősen nyomta az élet a szemembe, hogy ezzel neked dolgoznod kell. Bennem volt valami olyan, gyomorból jövő ideg és agresszió, amikor feljött ez a féltékenység téma. És elkezdtem ezen nagyon határozottan dolgozni – mondta hónapokkal ezelőtt Bence, aki a féltékenység kezelésének érdekében pszichológushoz, majd családállításra járt. Végül utóbbi segítségével találta meg a probléma gyökerét. Bence az El Caminón is járt, ami után teljesen megváltozott a gondolkodásmódja.

„Rájöttem: ha ő jól érzi magát, az a nőiesség, amit belőle kivált, hozzám száll vissza. Úgymond én is kapok abból, ha ő jól érzi magát. Ha én őt engedem, nem visszafeszítem, hanem elkezdem elengedni, hogy 'figyi, menj, úgyis hozzám jössz haza… ha hozzám jössz haza, akkor van meg igazán a kötelék, és a nőiességed ide fogod visszahozni'” – fejtegette Bence.

Úgy látszik, azóta rendeződtek a dolgok a szerelmesek között, amiért nagyon sokat dolgoztak. A külvilág számára akkor lett egyértelmű, hogy minden jól alakul köztük, amikor bejelentették, hogy elköltöznek a Balaton-felvidékre egy családi házba. A közös ház és a közös munka még jobban összehozta őket, hiszen a felújításra szoruló otthonon is együtt dolgoztak. Emellett Adél műsorvezetőként, Bence pedig versenyzőként vesz részt a Sztárboxban, így még többet lehetnek együtt.

Ma már a nyilvánosság előtt nem sokat mutatnak meg magukból, noha korábban jóval több közös tartalmat láthattak tőlük a rajongóik. A közös vlogjukban viszont újra egymás mellett szerepeltek, megmutatva a házfelújítás és a beköltözés mozzanatait. Mindenbe együtt vágnak bele, és egy emberként igyekeznek megugrani az akadályokat. Úgy néz ki tehát, hogy a konfliktusok a múlté lettek, s közösen tervezik a jövőt.