Istenes Bence Adéllal való kapcsolatáról vallott
2019-12-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Istenes Bence műsorvezető és szerelme, Csobot Adél nem szokványos pár: rendszeresen megjelenő vlog bejegyzéseik alapján egyértelmű, hogy kaland számukra minden egyes nap. Éppen ezért egyáltalán nem furcsa, hogy Bence az otthoni munkamegosztásról vallott közösségi platformján.

 

Az X-Faktor egykori műsorvezetője elmondta, hogy ők nem hisznek a hagyományos családmodellben, s szerintük az is idejétmúlt feltételezés, hogy a nő helye a konyhában lenne, a férfi feladata pedig az, hogy megkeresse a pénz. Hosszú bejegyzésében részletesen taglalja, hogy Adél például rendszeresen lenyírja a füvet és a bútorszerelés sem jelent számára kihívást, Bence pedig gyakran főz vagy porszívózik, ha éppen arról van szó.

„Őszintén szólva mi nagyon nem hiszünk a hagyományos családmodellben, miszerint a férfi a pénzt keresi, a többi pedig a nő dolga. Én első perctől kezdve szinte ugyanannyit pelenkázok, fürdetek, viszem-hozom Natant az oviba, gyakran főzök, porszívózom és mosogatok. De Adél is simán lenyírja a füvet, ha épp olyan kedve van, sokkal türelmesebb, ha bútorszerelésről van szó, és havat is lapátol. Szerintünk ma ez így tud jól működni! Nem azt mondom, h a nő ne legyen nő, a férfi pedig férfi, de ez nem az otthoni munkamegosztáson múlik!! Az kemény és monoton feladat, főleg, ha már gyerekek is vannak a képletben. Nálatok ezek a dolgok hogy vannak? Hogyan tud ez szerintetek jól működni?"

Forrás: Blikk