Ismét foglalt Gergely Róbert szíve
2024-05-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Ismét foglalt a szíve és tele van munkával Gergely Robi! A színész már nem az a típus, aki kergeti a nőket, mégis van most egy hölgy, akivel közelebb kerültek egymáshoz. Bár sem életmódja, sem külseje nem hasonlít egy nyugdíjaséhoz, 66 évesen próbál kicsit visszavenni a tempóból, még ha nem is igazán engedik ezt neki.

Legutóbb márciusban lehetett arról olvasni, hogy egyedülálló lett Gergely Robi. Nos, úgy tűnik, ez már a múlt, most ugyanis arról mesélt, hogy ismét van egy kivételes hölgy az életében.

– Nagyon óvom a magánéletemet, ez egy olyan sziget, amibe nem igen engedek betekintést. Annyit viszont elmondhatok, hogy nem vagyok egyedül. Van valaki mellettem, akivel jól érzem magam, de ő nem szeretne a nyilvánosság elé lépni, és én ennek a kérésének eleget is teszek – hangsúlyozta a színész, aki elmondása szerint ennyi idősen már nem kergeti a nőket.

– Egy 66 éves ember már nem megy csajozni. Már nincs szükségem arra, hogy én bármit is bizonygassak. Ami kell, az az egészség, nyugalom, békesség, semmi több.

Bár tavaly, amikor nyugdíjas lett, azt gondolta, hogy ezt teljesíteni tudja, egyszerűen annyi munka találja meg, hogy a tervét eddig nem igazán sikerült véghez vinnie.

– Azt gondoltam, hogy a nyugdíjjal kicsit lazább lesz az életem, de nem, mert mindig vannak dolgaim, feladataim. A színházi társulatomat egy évvel ezelőtt összehívtam hozzám egy kerti partira, és bejelentettem, hogy mivel jogi szempontból nyugdíjassá váltam, új produkciókat nem fogok létrehozni, a meglévőket viszont visszük tovább. Azonban annyira sok helyre hívnak minket Szécsi 80. Ó jössz-e már koncertestünkkel, hogy folyamatosan utazunk. Emellett Zalaegerszegen elkezdem rendezni a Bőröndmese musicalt, ami miatt egy hónapra le is költözöm oda.

Mint mondja, ő már nem a pénzért és hírnévért dolgozik, a célja, hogy minőségi időt tudjon a közönséggel együtt tölteni. Vándorszínészként pedig az ország bármelyik pontján szívesen teszi ezt meg. Van azonban egy nagy vágya, ami eddig még nem teljesülhetett

– Ami hiányzik még nekem, az a filmszínészet. Mikor elkezdtem ezt a pályát, filmsztár akartam lenni, és ez még most is vágyam. Ez sajnos nem jött be, egyáltalán nem használ a szakma. Lehet, hogy nem vagyok odavaló, részben az én hibám is, mert valóban nem járok castingokra, talán ehhez kicsit lusta vagyok. Ugyanakkor nagyon nyitott állok efelé, aki szeretne, az tudja, hol talál – hangsúlyozta.