Ismerd meg Shakira és Gerard Piqué szerelmi történetét
2022-02-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Shakira és Gerard Piqué annyira ikonikus páros, hogy még a születésnapjukat is ugyanakkor ünneplik. Kell ennél nagyobb jel, hogy a sors is egymásnak szánta őket?

Shakira és Gerard Piqué az egyik leghíresebb sztárpár a világon: az énekesnő és a futballista 2011-ben álltak a nyilvánosság elé azzal, hogy együtt vannak, azóta pedig családot is alapítottak. Két fiút nevelnek: Milan 2013-ban, Sasha pedig 2015-ben született. Megismerkedésük története már több mint tíz évre nyúlik vissza. Madridban találkoztak először, ahol Shakira épp a dél-afrikai világbajnokság címadó dalát, a „Waka Waka” videóklipjét forgatta. A focista itt szemelte ki magának az énekesnőt, akinek elkérte a telefonszámát. Végül egy egyszerű sms-sel kezdődött köztük a szerelem. Piqué azzal az indokkal írt rá Shakirára – aki hamarabb érkezett a vb helyszínére –, hogy megkérdezze, milyen az idő:

„Ez egy tipikus buta kérdés volt, amire a normális válasz az lett volna, hogy hozz magaddal egy kabátot. Én is valami ilyen reakcióra számítottam, de ő egy elég hosszú üzenetben válaszolt, részletezve, hogy a hőmérséklet egy nap alatt miként változik. Azt gondoltam, jézusom, ez a nő nem normális!" – mesélte korábban a sportoló. Később azonban úgy gondolta, az előadó azért adott ilyen terjedelmes választ, mert valószínűleg felkelthette az érdeklődését, innentől kezdve pedig meg sem álltak az üzengetések. Mint kiderült, a döntőbe jutás volt az egyetlen esély a találkozásra, ugyanis Shakira ott lépett fel.

„Azt mondtam neki, ha azon múlik, hogy láthassam őt élőben, hogy be kell jutnunk a döntőbe, akkor ott leszünk! A döntő volt a legjobb dolog az életemben” – vallotta be Gerard. A kolumbiai származású Shakira boldogabb, mint valaha. A sokak által irigyelt karrier mellett csodálatos családja van. Kezdetben nem mindenki nézte jó szemmel, hogy a nála 10 évvel fiatalabb focistával jött össze, azóta viszont egyre több rajongójuk van. Kapcsolatuk talán azért is működhet ilyen jól, mert mindketten nyitottak voltak a megismerkedésüktől kezdve, illetve mindketten tudják, mit jelent az, hogy kevés szabadidő. Ám abból a kevésből igyekeznek a lehető legtöbbet egymásra fordítani.

Shakira nemrég ünnepelte a 45., míg párja a 35. születésnapját. A sztárpár családjában ez az időszak egyébként is az ünneplésről szól, mivel január végén született mindkét gyermekük. Milan már 9 éves, Sasha pedig január 29-én töltötte be a 7-et. Az énekesnő általában féltve őrzi gyermekeit a nyilvánosság elől, mert azt szeretné, ha a kicsik normális életet élve nőnének fel, de azért a büszke édesanya sem mindig tudja megállni, hogy ne osszon meg róluk egy-egy fotót, videót.

Forrás: Blikk