Intire máris újra rátalált a szerelem
2023-07-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Sáfrány Emese egykori párjának, Intinek újra elrabolta a szívét egy titokzatos nő, aki ráadásul szintén szakmabeli.

Sáfrány Emese és Zuber Krisztián (Inti) tavaly nyáron hozta nyilvánosságra, hogy egy párt alkotnak. A légtornász a nehéz időszakokban is támogatta a kedvesét, amikor annak a szívével kellett kezelésekre és műtétekre járnia. Úgy tűnt, minden a lehető legjobban alakul köztük, ám egy idő után eltűntek az Instagram-oldalaikról a közös képek. Később azonban úgy tűnt, mégsem ért véget a kapcsolatuk, Emese ugyanis nem sokra rá a szerelme együttesének koncertjéről jelentkezett be. A találgatásokra a légtornász mindössze ennyivel reagált:

"A pletykákat kívánom elkerülni, így szeretném veletek megosztani, hogy Intivel a kapcsolatunkat végleg lezártuk" - fogta rövidre. Azóta már több mint két hónap telt el, viszont Inti most először beszélt arról, hogy közös megegyezés alapján váltak külön az útjaik.

Ez egy nagyon hosszú folyamatnak a vége volt. Nem nagyon szeretnék arról beszélni, hogy ez miért és hogy történt. Egyszerűen nem voltunk összepasszoló emberek

- szögezte le Inti, akire ismét rátalált a boldogság.

Azóta nekem van egy párom. Most már több mint egy hónapja vagyunk együtt, hál’ istennek nagyon jól megvagyunk. Majd egyszer, ha úgy alakul, be fogom mutatni

- árulta el a Tények Plusznak.

A titokzatos hölgyről mindössze annyit mondott, hogy a szakmában dolgozott ő is régebben, húsz évvel ezelőtt egy egész ország ismerte, de még ma is jelen van a médiában, ugyanis műsorvezető.

"Mi húsz éve ismerjük amúgy egymást, és egy véletlen beszélgetésből alakult ez ki. Szinte az első látásra, ahogy találkoztunk, összecsapódott ez a dolog. Nekem ő tetszett húsz évvel ezelőtt is, ezt bevallottam neki is" - említette meg az előadó.