Imádni való fotón Gryllus Dorka kisfia
2021-01-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Valóságos csodaként éli meg második gyermeke születését Gryllus Dorka, aki rajongói előtt sem tagadja, milyen boldog: a színésznő egy elképesztően aranyos fotóval jelentkezett kéthónapos kisfiáról, Áronról a közösségi oldalán.

Imádnivaló fotón mutatta meg kisfiát Gryllus Dorka. Mint azt a Blikk is megírta, a 47 éves színésznő tavaly novemberben adott életet második gyermekének, aki az Áron nevet kapta. Korábban a közösségi oldalán Gryllus úgy fogalmazott, a kisfiú születése végtelen boldogság számukra, férjével, Simon Kornéllal csodaként tekintenek a gyermekre. Noha a kis Áron arcát teljes egészében egyelőre még nem mutatták meg, a rajongók számára mégis nagy öröm, ha képet láthatnak a csöppségről.

Gryllus Dorka a követői legnagyobb örömére egy újabb képpel jelentkezett az Instagramon, tudatva, a kisfiú immáron kéthónapos és egy igazi boldog baba. Bár a képen jobbára csak az imádnivaló tappancsai látszódnak, a rajongók a kommentek tanúsága szerint a bejegyzés láttán mégis elvarázsolódtak.

Forrás: Blikk.hu