Ilyen volt a Tankcsapda frontemberének esküvője
2018-09-07  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Megnősült a Tankcsapda frontembere! A megrögzött agglegénynek hitt Lukács László (50) Hajdúszoboszlón, egy reptéren ünnepelte meg több mint húsz évvel fiatalabb feleségével a különleges napot.Már korábban is sejteni lehetett, hogy hamarosan elérkezik a nagy pillanat, ugyanis a zenész 50. születésnapjára rendezett bulin Lukács a szerelmét már a menyasszonyaként emlegette. A Blikk egy neve elhallgatását kérő vendégtől úgy tudja, igazi rockerbulit csaptak Lukácsék a hajdúszoboszlói reptéren.

A helyszín kiválasztása nem volt véletlen, hiszen Lukács egészen addig imádott ejtőernyőzni, amíg 2004-ben kis híján végzetes baleset érte. Bár akkor felhagyott vele, a mai napig rajong az extrém sportért. A Blikk információi szerint az esküvőre is egy ismert magyar műrepülő-pilóta hozta kisgépen.

Az esküvőt egyébként titokban szervezték, már csak a lakodalomról osztottak meg egy fotót a zenekar közösségi oldalán. Az énekes keveset beszélt a szerelméről, ám a Blikk úgy tudja, 2012-ben egy riport apropóján ismerte meg médiában dolgozó kedvesét. – A szerelmesek egy gyönyörű kis kápolnában mondták ki a boldogító igent – mondta el a Blikk egy informátora, aki hozzátette: a templomi szertartás után vonult át a násznép a repülőtérre.– Száznál egy kicsivel több vendég volt a jeles esemény helyszínén, amit úgy rendeztek be, mint egy repülőtér várótermét, s mindenkinek számozott helye volt. A násznép számára az is kiderült, hogy Lukács felesége remek énekhanggal rendelkezik, ugyanis egy duettel leptek meg minket, ami hatalmas sikert aratott – mondta vidáman a neve elhallgatását kérő vendég a Blikknek.

A pár egyébként nászútra is készül, ám a zenekar számos elfoglaltsága miatt valószínűleg csak késő ősszel tudnak elutazni.

A zenekar tagjai és Lukács sem szeretett volna az eseménnyel kapcsolatban nyilatkozni. Köztudott, hogy óvja a magánéletét, korábbi interjúiban is mindössze annyit ismert el, hogy a neje – akkor még a menyasszonya – fiatalabb nála, és nagyon boldogok. A VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában pedig arról vallott, hogy nagyon harmonikus kapcsolat kell ahhoz, hogy elkötelezze magát.Forrás: Blikk