4 módszer, ami segít jobban megérteni a pasidat!
2020-10-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Legyünk őszinték: nemcsak a nőkön nehéz kiigazodni, a férfiak is könnyen összezavarják az ember lányát. Már egy párkapcsolat legelején gyakran azon kapod magad, hogy próbálod kitalálni, vajon a legutóbbi gesztusa, üzenete, vagy éppen különös hangulata mit is jelenthet pontosan. De sajnos előfordulhat, hogy még több hónapnyi együttélés után sem vagy mindig mindenben biztos vele kapcsolatban.

Ha követed az alábbi 4 módszert, akkor közelebb kerülhetsz a titok megfejtéséhez, de legalábbis sokkal jobban megismerheted és megértheted a pasidat!

1. módszer: Először avasd be Te őt a legféltettebb belső gondolataidba!

Előfordulhat ugyanis, hogy a párodnak nehézségei vannak azzal, hogy mások előtt őszintén megnyíljon, és betekintést engedjen az érzéseibe, félelmeibe. Ha szeretnéd rávenni, hogy meséljen Neked magáról, akkor előbb Te mutasd meg neki, hogyan kell. Ha látja, hogy megbízol benne, és a legszemélyesebb, legintimebb dolgaidba is beavatod, akkor érezni fogja, hogy az ő titkai is biztonságban lesznek nálad.

2. módszer: Játszatok együtt!

A pasik kiélvezik a szabadidejüket. Azért járnak össze a haverokkal, hogy együtt csináljanak dolgokat, ahelyett, hogy csak beszélgetnének róla. Lehet az egy közös focimeccs, videójáték parti, vagy bármi más, amiben megcsillanthatják férfias erejüket, a lényeg az aktivitás. Ezért aztán ha szeretnéd jobban megismerni, akkor jó, ha részt veszel ezeken a programokon. Bármennyire is szórakoztató és kellemes egy randi, mégsem érhet fel egy közös hobbival, vagy egyéb aktív elfoglaltsággal, ami segít a köteléket köztetek szorosabbra fonni. Persze ezt azért nem kell véresen komolyan venned. Ha nem vagy egy nagy labdajátékos, akkor legalább járj el szurkolni. Vagy ha nem is szereted a lövöldözős videójátékokat, attól még egyszer-egyszer kipróbálhatod. Így megmutathatod egy másik oldaladat neki, és Te is megismerheted a benne lakó örök gyereket.

Ezt is olvasd el! - Mit jelent a romantika a nőnek és mit a férfinak?

3. módszer: Kérd ki a tanácsát!

A pasik szeretnek nehéz problémákat megoldani, és nagyon erős a logikai gondolkodásuk. Ezért is van az, hogy bármilyen családi, munkahelyi vagy egyéb problémádról mesélsz neki, máris elkezdi gyártani rá a megoldásokat, ahelyett, hogy „csak” meghallgatna. Ez persze zavaró lehet számodra, hiszen nem feltétlenül ezért öntöd ki neki a szíved, mégis előnyt kovácsolhatsz belőle. Használd ki ez a szokását, és a fontos döntési helyzetekben kérd ki a tanácsát. Ettől hasznosnak fogja érezni magát, amit értékelni fog, és segít jobban is megismerni őt.

4. módszer: Hagyj neki egy kis szabadságot!

A férfiak szeretik az önállóságot, és a függetlenséget. Ez nem jelenti azt, hogy ne akarna Veled lenni, de fontos számára, hogy tudja, nem kötözöd magadhoz, és attól, hogy együtt vagytok, még élheti az eddigi életét. A szakértők szerint egy egészséges párkapcsolatban mindkét fél megtartja a saját egyéniségét, nem hanyagolja el a barátait, és korábbi tevékenységeit, mert mindezek is hozzátartoznak a személyiségükhöz. Amikor pedig újra találkoztok, akkor lesz miről mesélnetek egymásnak.

A férfiak és a nők sok dologban különböznek egymástól, eltérően gondolkoznak a világról, más motiváció hajtja őket előre, és ez pont így van jól. Egy kiegyensúlyozott párkapcsolathoz a legfontosabb az őszinteség és bizalom, amelyek segítenek közelíteni a két pólust.