Ikonikus helyen történt Cinthya Dictator lánykérése
2022-09-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Cynthia Dictator és Molnár Tamás négy éve alkotnak egy párt, ám életük első igazi nyaralását csupán most ejtették meg. Régi vágyuk volt elutazni az Egyesült Államokba, ahol három hetet töltöttek el.

Az utazás előtt a szerelmesek a Blikknek adott interjúban meséltek terveikről. Az énekes büszkén üzent a hazaiaknak, miszerint fotóművész kedvese igent mondott a romantikus lánykérésére. Tomi még az utazás előtt sejtelmesen nyilatkozott.

- Augusztus utolsó hetét Los Angelesben töltjük. Tíz napon keresztül bejárjuk Kalifornia, Nevada, Arizona és Utah államokat és az ottani nemzeti parkokat. Aztán három napot leszünk Las Vegasban, az nem maradhat ki, visszatérve Los Angelesbe pedig megnézzük Lady Gagát a legendás Dodgers stadionban – mesélte néhány nappal az utazás előtt az újdonsült vőlegény, akinél már minden bizonnyal ott lapult a gondosan kiválasztott gyűrű is.

Kétségtelen, hogy a művészpár olyan helyeken járt az USA területén, amihez foghatót hazánkban a természeti adottságok miatt sosem láthatunk: ilyen volt például a Grand Canyon is.

"Kaliforniából indultunk, Arizónán keresztül pedig Utah államban mentünk, majd Nevadába, közös életünk legkalandosabb utazásán" - jegyezte meg Cynthia.

„Leírhatatlan élmény volt látni a Grand Canyont” – újságolta követőinek a boldog menyasszony.

A legemlékezetesebb pedig az volt, amikor Tomi megkérte szerelme kezét.

"Vannak azok a sorsfordító pillanatok, amik mindent megváltoztatnak. Igen, ilyen volt a mi (újra)találkozásunk 4 éve és igen, ilyen ez a mai nap is. Igen!" - áradozott a fotós.