Gaál Noémi már három éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban
2022-09-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Izgalmas kalandra vállalkozott szerelmével Gaál Noémi. Az ATV időjósa már három éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban Tamással, de a boldogságukat eddig megtartották maguknak. Noémi oldalán korábban nyilvánosan sosem tűnt fel a marketinges szakember, ám úgy döntöttek, eljött az ideje a változásnak, a TV2 hamarosan induló, Párharc című műsorában együtt küzdenek meg a rivális párokkal.

Noémi a Blikknek elmesélte, amikor először beszéltek egymással a férfivel, még fel sem merült benne, hogy valaha is érzelmi szálak kötik majd össze őket.

– Tamás marketing szakember, több ismert személlyel is dolgozott együtt korábban, és néhány évvel ezelőtt engem is felhívott egy munka kapcsán. Én akkor nemet mondtam, ám amikor később egyre többször beszéltünk, akkor jöttem rá, hogy anno ő keresett meg a munkalehetőséggel kapcsolatban – mesélte nevetve Noémi, aki a televízió mellett már két üzletet is vezet, mert vallja, több lábon kell állni. – Gyorsan komolyra fordult a kapcsolatunk, pár hét után össze is költöztünk! Igazából csak úgy, maguktól alakultak a dolgok, áthívott magához, majd egyre többet voltam ott és alig mentem már haza a saját lakásomba.

Noémi és Tamás kapcsolata már három esztendeje teljesen kiegyensúlyozott, a csinos tévés elárulta, a férfi gyakran lepi meg romantikus gesztusokkal, akár vacsorával is meglepi szíve választottját.

– Alapvetően én szoktam a konyhában tevékenykedni, de neki sem okoz problémát egy-egy étel elkészítése. A kapcsolatunk elején többször a kedvenc virágommal jött haza, ami egy nőnek mindig jól esik. Tamás nagyon romantikus, de mellette érdekes személyisége is van, képtelen vagyok megunni, a mai napig folyamatosan inspirál és fenntartja a kíváncsiságomat – súgta meg.

A jövővel kapcsolatban azonban így fogalmazott:

– Egyelőre szóba se került a házasság, de még egy felújítást vagy utazást se nagyon tervezünk, igyekszünk inkább a jelenben élni, és arra törekszünk, hogy ami most megvan nekünk és jó, az megmaradjon – mondta Noémi. – Persze ez nem jelenti azt, hogy ezek mind kizárt dolgok, inkább csak azt, még nincs itt az idejük és a hétköznapok túlzottan lefoglalnak minket ahhoz, hogy ilyenekről beszéljünk.

A műsorba kalandvágy vezérelte a párost, szerettek volna kimozdulni a komfortzónájukból.

– Úgy gondoltuk, ez egy jó lehetőség, hogy megtudjuk, extrém helyzetekben is tudjuk-e egymást támogatni. Mi voltunk a legérettebb páros a csapatban, de fel tudtuk venni a ritmust. Azt gondolom, ahogy idősödik az ember, egyre több olyan dolgot tud meg magáról, illetve a párjáról, ami szokatlan szituációban nehézséget okozhat – mondta Tamás, aki szerint Noémi nem mindig hitt magában, míg az időjós hozzátette, kedvese türelmetlen tud lenni, de ez mégsem okozott problémát a forgatások alatt.