Így köszöntötték fel családtagjai Harry herceg kisfiát
2021-05-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Május 6-án ünnepelte második születésnapját Archie Harrison Mountbatten-Windsor, Harry herceg kisfia. A kisfiú, aki 2019-ben a londoni Portland kórházban jött a világra és aki a brit trónöröklési rendben a hetedik helyen szerepel, e jeles napot a szüleivel, Harry sussexi herceggel és az egykori amerikai színésznővel, Meghan Markle-vel tölti a mintegy 14,7 millió dollárt (4,3 milliárd forintot) érő kaliforniai rezidenciájukban, ahová tavaly év elején azt követően költöztek, mert a hercegi pár levált a brit királyi családról - írja a Daily Mail.

Persze a rokonok a nagy port kavaró "szakítás" ellenére sem feledkeznek meg a kisfiúról. Mivel a koronavírus-járvány miatt nem látogathatják meg egymást, az uralkodói família egyik szakértője, Katie Nicholl szerint Archie-t a dédmamája, a 95 éves II. Erzsébet királynő egy videóhívás során köszönti fel. Archie azonban nemcsak a dédije hívását várhatja, hanem a nagybátyjáét is: a szakértő szerint ugyanis Vilmos cambridge-i herceg a kisfiú születésnapja miatt félreteszi a sértődést, s ő is videóhívásban köszönti fel a gyermeket, aki ennek köszönhetően unokatestvéreit, a 7 éves Györgyöt, a 6 éves Saroltát és a 3 éves Lajost is láthatja a felvételen.

"Egyre kevésbé veszik szigorúan a karantént, és Kaliforniát is beragyogja a nap, ezért biztos vagyok abban, hogy Harryék egy nagy ünneplést csapnak Archie-nak. Bár Harry mindig is azt akarta, hogy a kis Archie Vilmos és Katalin gyermekei közelében nőjön fel, ám erre már nincs lehetőség. Későbbb, nagyobb korukban, minden bizonnyal jobban fogják igényelni egymás társaságát, és közelebbi kapcsolatot fognak ápolni. Azt nehéz elképzelni, hogy Vilmosék egyáltalán ne köszöntsék fel születésnapján Archie-t csak azért, mert Harryékkel régóta feszült a viszonyuk" - magyarázta az Okay! magazinnak a szakértő.

Archie egyébként már igazi nagyfiú lett, legutóbb idén április végén, várandós anyja karjaiban kapták lencsevégre. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg családjuk hivatalos Instagram-oldalán ezzel a jól sikerült családi fotóval kívánt boldog születésnapot a kis Archie-nak:

Archie-t a nagypapája, Károly herceg is felköszöntötte:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés


II. Erzsébet királynő hivatalos Instagram-oldalára is felkerült egy poszt a kisfiú születésnapja alkalmából:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk