Eljegyezték Bruce Willis és Demi Moore legkisebb lányát
2021-05-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hatalmas a boldogság Bruce Willis és Demi Moore háza táján, ugyanis legkisebb lányukat, a 27 éves Tallulah-t eljegyezte a szerelme.

 
A 27 éves lányt a párja, Dillon Buss filmrendező a napokban jegyezte el. A fiatal színésznő úgy döntött, nem titkolja boldogságát: kitörő lelkesedéssel számolt be az örömhírről az Instagram-oldalán – írja a Daily Mail.

Bár pontosan nem lehet tudni, Tallulah mikor kezdett el randizni a rendezővel, kapcsolatukat először tavaly februárban vállalták fel.

„Végre a menyasszonyomnak nevezhetlek. Örökké szeretni foglak Buuski Lu, te vagy a legjobb barátom” – írta posztjában Dillon Buss.

Eljegyzésüket képeken is megörökítették:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tallulah (@buuski) által megosztott bejegyzés


Tallulah aztán egy videót is mutatott arról, mennyire reszketett a keze, miután a szerelmének igent mondott.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tallulah (@buuski) által megosztott bejegyzés


Mint ismert, Bruce Willis és Demi Moore 1987 júliusában ismerkedtek meg egymással egy Los Angeles-i filmpremieren. A színésznő akkoriban még Emilio Estevez menyasszonya volt, ám nem sokkal később szakítottak. 1987 novemberében Moore felvállalta kapcsolatukat, és mindössze négy, együtt töltött hónap után összekötötték az életüket. Három lányuk született, Rumer 1988-ban, Scout 1991-ben, Tallulah pedig 1994-ben. Willisék kapcsolata azonban nem sokkal később zátonyra futott, s 1998-ban bejelentették, hogy külön utakon folytatják. Válásukat 2000-ben mondták ki hivatalosan.

Forrás: Blikk