Így készítsd el a bemutatkozó oldalad egy online társkeresőn!
2023-06-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Az első benyomás az online ismerkedésnél számít. Amikor beregisztrálsz egy internetes randioldalra egy komoly kapcsolat megtalálása reményében, akkor nagyon sokat tehetsz a siker eléréséért. Többek között azt, hogy gondosan megfogalmazott bemutatkozást töltesz fel, és jól megválasztott fotókat osztasz meg magadról. Egy figyelemfelkeltő profillal ugyanis kitűnhetsz az áltagos felhasználók közül, és sokszorosan több esélyed lehet a nagy Ő megtalálásra.

Mire figyelj?

 

Ne legyél szégyenlős!

A profilkép az egyik kulcs a jó első benyomás és a figyelem megszerzéséhez, ezért érdemes egy olyan képet kiválasztanod, amin jól látható vagy, lehetőleg egyedül, és ami még fontosabb, mosolyogj! A vonzó, barátságos kép felkelti mások figyelmét, és bizalmat épít.

Ki vagy Te?

Először is röviden mutatkozz be, írd le, hogy ki vagy Te, emeld ki a fontosabb tulajdonságaidat. Elengedhetetlen, hogy őszinte és pozitív legyél, és olyan információkat ossz meg, amelyek mások számára érdekesek lehetnek.

Mi érdekel?

Említsd meg azokat a hobbikat, kedvenc elfoglaltságokat, amelyek kitöltik a szabadidődet. Ez segít megteremteni a kapcsolatot olyan emberekkel, akik hozzád hasonló érdeklődésűek, és ezen keresztül kapcsolódási pont alakulhat ki köztetek.

Mik a céljaid?

Mutasd meg, hogy mi az, amiért reggel felkelsz, amiért mindennap küzdesz, és amiért szenvedélyesen lelkesedsz!


Ez is érdekelhet! - Miért próbáld ki Te is az online társkeresést?

 

Vesd be a humorérzéked!

Egy kis humor és könnyedség mindig jól jön. Segít megmutatni, hogy nyitott és szórakoztató személyiség vagy, aki vonzza az emberek figyelmét.

Mutasd meg a legkedvesebb élményeidet!

Ha van néhány fotód olyan kalandokról, amelyek fontosak számodra, érdemes megosztanod őket. Ezek segítség másoknak, hogy közelebbről megismerjenek Téged, és hogy jobban megértsék, mit szeretsz.

Legyél őszinte!

Ne akarj másnak látszani, mint aki valójában vagy, mert az első személyes találkozáskor úgyis minden kiderül. Hazugságból nem lehet stabil kapcsolatot építeni, jobb, ha már a legelejétől hű maradsz saját magadhoz.