Így jutott túl a válságon Janicsák Veca házassága
2020-07-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Janicsák Veca őszintén vallott a házasságuk nehezebb időszakáról, amikor még terápiára is járt a férjével. Az énekesnő elvált szülők gyereke, ahogy a párja is, éppen ezért nem szeretnék továbbvinni a családi mintákat, nem akarnak mozaikcsaládot. Veca és Ladányi Jancsó Ábel emiatt komolyan elkezdtek dolgozni a házasságukon, később pedig egy szakemberhez fordultak segítségért.

 „Van egy pont, amikor te már nem látod tisztán a helyzetet. A házasság alapvetően döntés kérdése: ha boldog házaséletet akarsz élni, akkor tenned kell érte” – nyilatkozta az énekesnő, aki három éve mondta ki a boldogító igent a férjének, egyben a kislánya apjának – mesélte a hot! magazinnak az énekesnő.

Az életükbe a nézők is betekinthettek az Ázsia Expresszben, ahol láthatták, a pár sokat vitázott. Azóta tudatosan dolgoznak a kapcsolatukon, és bár az „olaszos” temperamentum megmaradt, ez már pozitív értelmet nyert számukra. A sztárpárnak 2016 januárjában született meg a kislánya, Emma.

A kapcsolatukban korábban volt már egy mélypont: amikor a kislányuk másfél éves volt, hónapokra különváltak. Aztán viszont mindenkit meglepett a hír, hogy – a békülés után – összeházasodtak.

Forrás: Blikk.hu