Ifjabb Bódi Guszti megbánta, hogy elvált a feleségétől
2024-04-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bódi Guszti legidősebb fia idén jelentette be, hogy elválik feleségétől, a bíróság pedig már hivatalosan is kimondta mindezt. Ennek ellenére az énekes máris azon dolgozik, hogy kibéküljenek, mivel szerinte nem igazán tettek olyan dolgot, ami indokolná a válást.

Kis Guszti szerint a kapcsolatuk akkor került hullámvölgybe, amikor mikor a családi drámájukat a nagyvilág elé tárták a Séfek séfe műsorában, valamint az is közrejátszott, hogy míg ő Pestre akart költözni, addig a felesége, Adri a vidéki közegben érezte otthonosan magát.

– Adrival elváltunk! Ez már hivatalos, a bíróság is kimondta. Egyikünk sem tett semmi olyat, ami okot adott volna a válásra. Tudom, hogy ez most fura kijelentés, de tényleg így van. Ő is, és én is 15 évig hűségesek voltunk egymáshoz. Mellette soha nem néztem félre, nekem ő volt a mindenem. Ő egy nagyon szép lány, gyönyörű a lelke is. Tökéletes volt a kapcsolatunk, egyetlen napot nem töltöttünk külön az elmúlt években, de mégis elmentünk egymás mellett. Talán, ami elindított minket ezen a lejtőn, az a családi mizériánk volt, még a Séfek séfe kapcsán. Az rengeteg problémát szült, amiket nekem kellett megoldanom. Ez vezetett el addig, hogy egyre többet vitáztunk, s végül úgy döntöttünk, külön kell folytatnunk – nyilatkozta az énekes.

Bár Gusztit nagyon megviselte, hogy 15 év után új életet kell kezdenie, reménykedik abban, hogy az Adrival közös történetük nem ért véget.

– Ez az újrakezdés, amiben most benne vagyok, kétértelmű. A karrieremet is újrakezdem, de Adrival is szeretném újrakezdeni, ha esetleg lenyugodna a dolog. Lehet, eljutunk odáig. Most egyelőre az édesanyámon keresztül kommunikálunk egymással, mert annyira frissek a sebek, hogy nem szeretnénk még nagyobb fájdalmat okozni egymásnak. Ennek ellenére úgy gondolom, ez a házasság egy életre szólt Adrival, hiába papíron már nem vagyunk együtt. Én őt továbbra is szeretem és tisztelem, és bízom abban, hogy a jövőben új életet tudunk kezdeni. Részéről is ezt érzem egyébként. Máskülönben lazán tudnánk kezelni ezt a dolgot, de minden alkalommal elragadnak minket az érzelmek, ha kommunikálunk egymással – fejtette ki.