Balogh Edina és Szabó Simon a kapcsolatukról vallott
2024-04-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Balogh Edina és Szabó Simon még a tavalyi Farm VIP forgatása közben figyeltek fel egymásra, és azóta is egy párt alkotnak. Most először szólaltak meg bővebben a szerelmükről, s kiderült többek közt az is, hogy noha egyszer már összekötötte őket a munka, csak most találtak egymásra.

– Ez egy nagyon vicces sztori. Őszinte leszek, én egyetlenegy részt sem láttam a Barátok köztből, Edina pedig egyetlen mozifilmet sem látott, amiben szerepeltem. Teljesen kimaradtunk egymás eddigi életéből. Még úgy is, hogy évekkel ezelőtt egy műsorban szerepeltünk. Egyikünk sem emlékezett rá – árulta el Simon, Edina pedig hozzátette: szerinte az lehet az oka annak, hogy a Farm VIP hozta össze őket, mert ott megismerték egymás nyers, valódi személyiségét.

– Ott egy nap felért egy héttel, úgyhogy nagyon intenzív volt a kapcsolatunk, és Simon nekem a biztonságot jelentette. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy semmilyen gyengéd érzelem nem volt bennem iránta, de akkor még nem tudtam volna megfogalmazni, hogy pontosan mi ez. Viszont miután véget ért a Farm, éreztem a hiányát. Akkor kezdett kikristályosodni bennünk, hogy mi is ez az egész – árulta el a színésznő, akit a műsor ébresztett rá arra, hogy egyedül is megállja a helyét, és emiatt hagyta el a férjét.

Simon szerint jót tett a kapcsolatuknak a műsor, ugyanis ezzel átestek az ismerkedős időszakon.

– Az a nagyon durva, hogy mivel így, a Farm közben ismerkedtünk meg, minden olyan szorongós, első randis dolgot átugrottunk. Szóval én nem szusizni vittem Edinát, hanem szedtem neki bográcsból a lecsót – mondta, majd Edina elárulta, mi az, ami miatt beleszeretett a férfiba.

– Imádom, hogy természetes, őszinte, egyenes, megfontolt. Én hamar tudok csacsogni, de hogy valaki kihozza belőlem, hogy tényleg igazából megnyíljak, ahhoz hosszú út vezet. Simonnak sikerült. Mára pedig azt is olyan jó érzés volt tudatosítani, hogy mellette nem született meg bennem az az érzés, hogy meg kell felelnem. Ha reggel felkelek, ő akkor is szeret, úgy, ahogy vagyok. És persze, imádom benne, hogy tud főzni. Az nagyon szexi – mondta Edina, Simon pedig hozzátette: őt az fogta meg Edinában, hogy erős nő, és a Farm VIP alatt panaszkodás nélkül végrehajtotta a nehéz feladatokat.

A lapnak azt is elárulták, hogy már a családnak is bemutatták egymást, beleértve a gyerekeket is, ám a kicsik még nem találkoztak egymással, de nagyon várják a pillanatot. Edina arra a kérdésre is válaszolt, szeretnének-e közös babát.

– Szerintem a mai világban két gyermeket is óriási dolog felnevelni, nemhogy négyet vagy ötöt. Én racionálisan állok ehhez a kérdéshez, és őszintén szólva, nem szeretnék még egy gyereket. Persze, ha előbb találkozunk, örültünk volna egy közös babának, de nekünk a mostból kell kihozni a legjobbat. Olyan jó, hogy már nagyobbacskák a gyerekek, hogy picit több szabadidőnk van, és tudunk mellettük egymásra is koncentrálni – fogalmazott, Simon pedig a házasságról mesélt.

– Mi már összeházasodtunk a Farmon. De tényleg, van egy ugyanolyan karkötőnk, amit még ott kötöttünk föl, és azóta nem vettük le. Ez nekünk nagyon sokat jelent, nyolc hónapja rajtunk van. Komolyra fordítva a szót, én szeretem elkötelezni magam, és szeretem, ha elköteleződnek mellettem, ehhez viszont idő kell. Nem zárkózom el semmitől, szívesen elvenném Edinát, ha úgy alakul – jelentette ki, majd Edina megjegyezte: szerinte nem lenne fontos a papír a kapcsolatukban, ám ha Simon megkérné a kezét, biztosan nem mondana nemet.