Idén Te készítheted a csodás szörpöket!
2019-04-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló Talán a legjobb dolgok egyike egy kellemes limonádé vagy egy valódi gyümölcsökből készült ízletes szörp a teraszon ülve az első meleg tavaszi napokon. Ilyenkor tudjuk igazán kiengedni a nyüzsgő napok fáradalmait, teljesen ellazulni a gondtalan hétvégéken és jókat beszélgetni a családdal, barátainkkal. A finom italokba belecsempészhetjük kedvenc ízeinket, azonban különlegessége még azzal is fokozható, hogy mindezt mi magunk, házilag készítjük el. A saját szörpök készítése nemcsak jó mulatság, hanem kreativitás és harmónia ötvözete, nem beszélve arról, hogy sokkal finomabb, mint az üzletekben vásárolt társaik.

Koronas Cukor

A szirupcukor a Koronás Cukor termékcsalád legfiatalabb tagja ­- teljesen tartósítószer, színezék és aroma mentes, csupán kristálycukor citromsavval- pont ebben lesz tökéletes partnerünk. A XXI. század legfontosabb elvárását azonnal kipipálja, hiszen roppan egyszerű és gyors vele a különleges szirupok elkészítése. Csupán frissen nyílt bodzavirágokra vagy érett gyógynövényekre van szükségünk, mert így nyerhető ki teljesen ezen különleges növények zamata, amely a valódi ízük eléréséhez fontos. A szirupjainkat, szörpjeinket teljesen a saját világunkra formázhatjuk, különleges fűszerekkel, aromákkal, olyan páratlan ízeket ötvözve, amelynek kevesen tudnak majd ellenállni.

Koronas Cukor

A receptek között a mentából és a bodzából készült változat a legkedveltebb, azonban egyre népszerűbb alapanyag a levendula vagy gyömbér, amelyek finom ízük mellett jótékonyan hatnak a szervezetünkre is. A szörpök jellegzetes aromája a gyógynövények mennyiségétől és az elkészítés módjától is függhet, adott esetben, hogy áztatjuk vagy főzzük a növényeket.

A szirupokból készített szörpök nemcsak önmagukban fogyaszthatók, hanem a legtöbb koktél alapanyagaként is szolgál, megszínesítve ezzel a közelgő kerti partykat.

Különleges üvegekbe töltve pedig a legjobb gasztro ajándék nemcsak ünnepeken, hanem baráti összejöveteleken is!

További receptekért, ötletekért keresse fel a Koronás Cukor weboldalát, vagy csatlakozzon egy édes közösséghez a márka facebook oldalán.

Koronas Cukor