Idén még együtt karácsonyozik Judy és családja
2022-12-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Válaszút elé került Judy. Ahogy korábban megírtuk, a Groovehouse énekesnőjének válságba került a házassága, amit már nem is tagad, ám egyelőre nem tudja, hogyan tovább.

Döntésében fontos szerepet játszik a tény, hogy akárhogyan is határoz, az a lánya, a tizenegy éves Maja életére is hatással lesz.

– A huszonnégy évvel ezelőtti autóbalesetem óta nem volt ilyen nehéz időszak az életemben. Bár a közönség általában vidámnak lát, sokszor vagyok magam alatt, mert fontos döntést kell meghoznom. Sosem voltam olyan típus, aki meggondolatlanul dönt. Lehet, hogy sok időbe telik, míg elhatározok valamit, de ha ez megtörténik, akkor már megingathatatlan vagyok a döntésemben. Így, hogy van egy közös gyermekünk, akiért felelősséggel tartozunk, nehezebb a döntés, mint régebben, más párkapcsolataimban, amikor nem voltam így elköteleződve. De Maja miatt különösen alaposan mérlegelek minden lehetőséget – mondta el a Blikknek Judy, aki 2008 óta alkot egy párt a férjével, Balázzsal.

A 2022-es év azonban óriási változást hozott Judy számára: megtanulta saját magát is előtérbe helyezni, kineziológushoz, pszichológushoz jár, ahol még nagyobb önismeretre tett szert. Talán ez is lehet az oka annak, hogy rájött, valami nem működik jól az életében.

– Ez a történet nem tegnap kezdődött, hanem már jóval hosszabb ideje húzódó folyamat. Idén rájöttem arra, hogy az utóbbi években túl sokat adtam – ezt nem csak a házasságomra értem, hanem bizonyos baráti kapcsolatokra is –, de én magam alig kaptam vissza valamit abból a sok szeretetből, törődésből, amit nyújtottam - sóhajtott Judy. – Egy kapcsolat működéséhez két ember kell, és hiába tesz bele az egyik fél mindent, ha a másikon nem látszik az igyekezet. Fokozatosan szorítottam háttérbe magamat, ám ennek most vége. Újabban rengeteg időt töltök a szüleimmel és a barátaimmal, Maja pedig mindenhová elkísér.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Molnár-Kis Judit ???? (@kisjudy) által megosztott bejegyzés


Judy és Balázs még nem döntötték el, hogyan tovább, jelenleg is egy fedél alatt élnek. És hogy a lányuk miként viseli a helyzetet? Hiszen, ha nem is hall veszekedést, éreznie kell, hogy valami nincs rendben.

– Maja hihetetlenül éretten áll a kialakult helyzethez. Annak ellenére, hogy még csak tizenegy éves, bölcs meglátásai vannak, sokszor jobbak, mint egy felnőttnek. Mindig anyás volt, de az utóbbi időben különösen sok szeretetet kapok tőle. Amikor szomorú vagyok, hozzám bújik, vigasztal – árulta el elérzékenyülve a Groovehouse énekesnője, aki talán miatta is tovább kitart a romló kapcsolatban, hiszen a kislánya nyugalma és boldogsága mindennél fontosabb. – Semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy az életünk most mélypontra jutott. Szerintem nem mond igazat az, aki azt állítja, hogy a házasságában csak magasságok és jó időszakok vannak. A jövőnk szempontjából bármi elképzelhető. Korábban meggyőződésem volt, hogy egy gyerek csak teljes családban nőhet fel boldogan, ám a pszichológusom és a kineziológusom is elmagyarázták, ez téves elképzelés. A gyermekünk akkor lesz boldog, ha két kiegyensúlyozott, boldog szülőt lát. Hogy ezt együtt tudjuk-e megadni neki Balázzsal vagy külön, idővel kiderül.