Hosszú Katinka az esküvőjéről mesélt
2022-05-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hosszú Katinka néhány évvel ezelőtt vált el korábbi férjétől, azonban nem kellett sokat várnia ahhoz, hogy újra párt találjon. A sportoló kezét idén januárban kérte meg szerelme, Gelencsér Máté, úgy tervezik, hogy augusztusban tartják meg az esküvőt, de nem szeretnének nagy felhajtást.

„Boldog vagyok!” – kezdte Katinka a Hot magazinnak, amelynek elárulta, hogy bár az előkészületek zajlanak, az esküvői ruhája még nincs meg.

„Csak azt tudom pontosan, hogy gyönyörű, letisztult, elegáns ruhában állok majd oltár elé” – mondta az olimpikon, hozzátéve: „Sokan kérdezgetik, hogy Baján vagy Budapesten lesz-e az esküvő. Nos, a két város között”.

Sokan találgatnak, hogy Katinka meddig folytatja az úszást: az Iron Lady elárulta, négy érem hiányzik ahhoz, hogy száz darabbal büszkélkedhessen, így azokat még meg szeretné szerezni.

Ugyan biztosan szokatlan lesz, ha felhagy a versenyszerű úszással, de Katinka szeretné, ha élete része maradna a sport. Jelenleg gyermekeket tanít úszni, ezt szeretné folytatni a későbbiekben. Mivel pszichológia szakon végzett, nem tartja kizárnak, hogy elhelyezkedik majd a szakmában.

Katinka nem titkolt vágya, hogy édesanya lehessen. Elárulta, amint úgy hozza az élete, szeretne családot alapítani.

Az úszónő elmondta, hogy családjában mindenki sportolt, édesapja például kosárlabdaedzőként dolgozott. Az úszás már kisgyermekkorától része az életének, de elmondta, hogy amint kilép az uszodából leveti az Iron Lady-maszkot, és próbál csak Katinka lenni.A Katinkáról készült életrajzi filmet néhány napja mutatták be: Katinka bevallotta, annak ellenére, hogy testvéreinek köszönhetően mindig is fiús lány volt, zavarja, hogy nem elég nőies. Vannak olyan mondatok, amelyeket egy életre megjegyez az ember. Katinkához volt férje intézett negatív szavakat:

„Te nem nő vagy, hanem sportoló”.

Ez az életrajzi filmben is elhangzik, s bár tény, hogy óriási sikereket értek el együtt, a kapcsolatuk monotonná vált, így 2019-ben elváltak.

Shane Tusup azóta szintén új párkapcsolatban él, nagyon boldog Szabó Zsófival, akinek már a kezét is megkérte.

Forrás: Blikk