Horváth Tamás felesége féltékeny az énekes táncpartnerére
2020-11-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Napokig bizonytalanságban tartotta a Dancing with the Stars készítőit Horváth Tamás (28)! Az énekes, aki korábban azt mondta, a végső sikerre hajt a TV2 táncos show-műsorában, a Blikk információi szerint hétfőn kijelentette: kiszáll.A Blikk úgy értesült, az elmúlt hetekben feszültté vált a viszony Tamás, a táncpartnere, Sipos Viktória (24) és az énekes felesége, az egyfajta menedzseri szerepet betöltő, a próbákon is megjelenő Andrea között. A kényelmetlen szituációt erősítették a gyakori nézeteltérések, az eltérő személyiségekből eredő különbségek, amelyeket csak fokozott a heteken át tartó megfeszített munka okozta idegi fáradtság és stressz.

– Andrea nem viselte jól, amikor látta a tánchoz elengedhetetlen intimitást a férje és a partnere között – mesélte a Blikk informátora, aki szerint a feszültség több alkalommal vitába is torkollott. – Szereti a férjét, támogatja mindenben, de biztos nem volt könnyű azt figyelni, hogy egy dekoratív, gyönyörű nő tapogatja Tamást.A Blikk úgy tudja, Viktória sem hagyta magát, igyekezett védeni a munkáját, hiszen neki táncosként és a páros profi tagjaként az a feladata, hogy hitelesebbé tegye a koreográfiát, ami szólhat akár a szerelemről is – ez viszont megkövetel egyfajta közelséget, mégha az kifelé félreérthető is lehet.

Tamás viszont a feleségét védte, így szakításközelivé érett a helyzet. Az énekes a heti próbákat ki is hagyta, így nehéz helyzetbe hozta a produkciót. A műsor készítői és a TV2 vezetői a háttérben próbálták megoldani a szituációt, még Viktória lecserélése is szóba került, végül a csatorna vezetői a sarkukra álltak. Jelezték, Horváth Tamás az esetleges távozásával a gázsiját kockáztatja, és tízmilliós összegre is rúgó kötbért is fizetnie kellene. Az ultimátum hathatott, talán ennek köszönhető, hogy a szombati élő adás előtti utolsó, pénteki összpróbán Tomi megjelent és jelezte, folytatja a versenyt. Ezt a Blikknek a TV2 is megerősítette.

– Horváth Tamás jelenleg is próbál a Dancing with the Stars szombati élő show-jára, ahol a Broadway-est keretében parkettre lép táncpartnere, Sipos Viktória oldalán – nyilatkozta a Blikknek szűkszavúan a csatorna sajtóosztálya.

A Dancing with the Stars indulása előtt alig két héttel lecserélték Marsi Anikó (45) táncpartnerét, mert a Tények híradósa és az eredetileg kijelölt profi táncos nem találták a közös hangot. Az eredményes munka érdekében a műsor készítői a csere mellett döntöttek, és így került a csapatba Szabó Gábor (32), aki egyébként Horváth Tamás partnernőjének, Sipos Viktóriának a vőlegénye.

Forrás: Blikk