Hol hibázol, amikor férjet keresel? 11 hiba, amikor partnert választasz!
2018-01-18  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az elmúlt hónapokban, években gyakran megtörtént veled, hogy rosszul választottál partnert? Ha úgy érzed, már itt lenne az ideje a férjhezmenetelnek, és ha szeretnél egy hosszú és boldog házasságot, akkor mindenképp eljött az ideje annak, hogy megtudd, miben hibázol akkor, amikor partnert keresel, de mégsem sikerül megtalálnod az ideális társat.

Sokan azt mondják, hogy egy boldog párkapcsolathoz csak szerelemre van szükség, azonban, ha boldog házasságban szeretnél élni, akkor csak a szerelem nem lesz elegendő. Amikor egy életre szóló párt választunk, gyakran követünk el hibákat. Amikor férjet keresünk, akkor nagyon fontos az, hogy ne hibázzunk és megtaláljuk azt a férfit, aki mellett boldog és beteljesedett házasságban élhetünk. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a 11 hibát, amit a legtöbb nő elkövet, amikor partnert választ magának.

1. Olyan partnert választasz, akinek teljesen más tervei vannak, mint neked, de mégis reméled, hogy meg tudod majd győzni, hogy megváltoztassa a terveit és a jövőjével kapcsolatos elképzeléseit!

Nagyon sok házasság azért megy tönkre, mert a nők meg szeretnék változtatni a férfiak jövőről alkotott elképzelését. Ha te is ezt fogod tenni, akkor végül egy olyan férfit fogsz faragni a párodból, aki valósággal utálni fog téged ezek miatt, végül pedig elhagy, mert egy manipulatív személynek fog gondolni.

2. Ha egy tökéletes férjet szeretnél, de engeded, hogy a családod vagy a barátaid döntsenek helyetted!

Sok olyan nő van, aki feladja kapcsolatát egy olyan partnerrel, akivel kompatibilis, csak azért, mert a családja más partnert tart jónak neki. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy válással végződjön a házasság, ugyanis egy nőnek mindig a saját belső megérzéseire kell hagyatkoznia, nem pedig a körülötte élők véleményére.

3. Ne hagyd figyelmen kívül a figyelmeztető jeleket!

Ha szerelmesek vagyunk, gyakran mindent csak rózsaszínben látunk, azonban mindig légy figyelmes a figyelmeztető jelekre, melyeket a partnerednél tapasztalsz.

4. Ha boldog házasságban szeretnél élni, akkor ne válassz olyan partnert, aki olyan dolgokat tesz, melyek számodra elfogadhatatlanok!

Ha párod érzelmileg vagy fizikailag is bántalmaz, ha azt érezteti veled, hogy nem vagy méltó a szeretetére, ha folyamatosan megbánt, akkor biztosan nem azzal a férfivel kell megházasodnod. Senkinek nem szabad párkapcsolatban élnie egy olyan emberrel, aki bántalmazza őt.

5. Ha egy olyan partnert választasz, akinek nincs munkahelye és nincsenek jövőbeli tervei sem!

A férfiak többsége nagyon karizmatikusan tud viselkedni a romantikus randik alkalmával, azonban ettől még nem válik belőlük tökéletes férj. Figyelj arra, hogy ne válassz egy éretlen férfit, akinek semmilyen elvárása nincs az élettől, és akinek nincsenek jövőbeli tervei, céljai.

6. Ha csak amiatt szeretnél férjhez menni, hogy neked is legyen valakid, hatalmas hibát követsz el!

A társadalmi vagy családi normák elvárják tőlünk, hogy egy bizonyos életkorig megházasodjunk. Azonban ha csak amiatt házasodsz meg, mert ezt így várja el a társadalom vagy a család, akkor a legnagyobb hibát követed el.

7. Ha egy olyan partnert választasz, aki ellen az ösztöneid tiltakoznak, akkor csak veszítenivalód lesz!

Legbelül érzed, hogy nem jó ötlet megházasodni a partnereddel? A nők többsége, akik így éreznek a házasság előtt, végül válással végzik. Az ösztöneid azért vannak, hogy megvédjenek a kellemetlen helyzetektől, így tanulj meg hallgatni rájuk.

8. Ha azért házasodsz meg, mert azt reméled, hogy ettől jobb lesz a kapcsolatod a partnereddel!

Sajnos nagyon sok nő azt gondolja, hogy a házasság majd meg fogja oldani a párkapcsolati problémákat. Ha gyakran veszekedtek, ha sok konfliktus és nézeteltérés van a párkapcsolatotokban, melyeket nem tudtok megoldani, akkor ezen a házasság sem fog segíteni.

9. Ha egy olyan férfivel házasodsz meg, akivel nem egyezik az értékrended!

Ha te szeretnél gyerekeket, de a párod nem, vagy fordítva, és sehogy nem tudtok közös nevezőre jutni ezen a téren, akkor idővel ez a probléma akár a kapcsolat szétbomlásához is vezethet.

10. Ha egy tehetős férfivel házasodsz meg, és ez az egyetlen dolog, ami miatt őt választod!

Pénzzel sok mindent megvehetünk, azonban vedd figyelembe azt is, hogy a pénz nem fogja helyettesíteni a szerelmet és a lelki kötődést. A nők többsége, aki csak az anyagiak miatt házasodik meg egy férfivel, idővel nagyon megbánja ezt a döntését.

11. Fogadd el a partnered hibáit és nagyobb esélyed lesz a boldogságra!

A mai világban mindenhonnan azt halljuk, hogy ne kössünk semmiben sem kompromisszumokat, azonban a valóságban mindenkinek vannak hibái, senki sem tökéletes, és ha nem tudod elviselni a párod hibáit, akkor ne házasodj meg vele.