Hogyan töltsd el vidáman az otthoni napokat? – 10 szórakoztató ötlet pároknak
2020-03-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ha már úgyis otthon kell lenni, miért ne tölthetnéd el ezt az időt kellemesen, főleg akkor, ha ott van melletted a párod is. Nem túl egészséges, ha egész nap csak az interneten lógtok, ezért segítségképpen összegyűjtöttünk pár ötletet, amivel jó hangulatban, és tartalmasan üthetitek el a közös szabadidőtöket. 

Olvass tovább, és válogass kedvedre az otthoni programajánlónkból!

1. Társasjáték, puzzle és a többiek

Napjainkban újra aranykorát éli a társasozás. Ma már megszámlálhatatlanul sokféle létezik belőle minden korosztály számára, és akár online webáruházakból házhoz is rendelheted. De egy Activity-hez még arra sem lesz szükség. Ha csendesebb elfoglaltságra vágytok, vagy szeretitek a kihívásokat, akkor pedig kapjátok elő a szekrény mélyéről a több ezer darabos puzzle-t, amire még sosem volt elég időtök.

Ezt is olvasd el! - Ilyen egy igazi boldog párkapcsolat! Te már átélted?

2. Idézzétek fel az első randitokat!

Talán elcsépelt, talán túl szirupos, de miért ne játszhatnátok el az első randitokat otthon, az étkezőasztalnál, vagy akár az erkélyen. Még versenyezhettek is, hogy kinek jut eszébe több részlet arról a bizonyos jeles alkalomról. Felöltözhettek ugyanabba a ruhába, és megfőzhetitek ugyanazt a vacsit, vagy akár megnézhetitek ugyanazt a mozifilmet, mint azon az estén.

3. Piknik az erkélyen

Ha már a közeli parkba sem igazán lehet lemenni, akkor is szükség van némi friss levegőre mindenkinek. Ha jó az idő, és van erkélyetek, akkor akár tarthattok egy spontán pikniket a kertiszékeken, vagy csak egy földre terített pléden, és közben kitalálhatjátok, hogy hová fogtok legközelebb elutazni együtt, ha már lesz rá lehetőség.

4. Vacsorafőzés párosban

Nincs is annál kellemesebb esti program, mint együtt megfőzni egy finom vacsorát, és közben beszélgetni egy pohár bor mellett. A meghitt hangulat, és a tartalmas, minőségi közös idő garantált.

5. Online edzés együtt

Ha van elég helyetek a lakásban, akkor a fitnessterem helyett, akár a nappaliban is megtarthatjátok a heti edzéseket. De a különleges helyzetre való tekintettel, kipróbálhattok valami újdonságot is. Válogathattok sokféle online jóga, tánc, és számos más edzésforma közül.

6. Házimozi

Ez a program természetesen nem maradhat ki a mi felsorolásunkból sem. Egy ilyen tartós otthonlét remek alkalom lehet arra, hogy végre végignézzetek egy-egy olyan sorozatot, amire sosem volt eddig időtök, vagy azokat a nagysikerű filmeket, amelyekre nem jutottatok el a moziba.

7. Tartsatok egy pihentető wellness estét

Engedjetek egy forró fürdőt, gyújtsatok meg néhány mécsest, kapcsoljatok halk zenét, és lazítsatok együtt a fürdőkádban. Aztán mindketten megmasszírozhatjátok a másikat, valamilyen finom olajjal. Ilyen kényeztetés mindenkinek jól fog esni.

8. Reggeli az ágyban

Használjátok ki, hogy most nem kell munka előtt a reggeli dugóban tölteni egy órát, helyette vigyétek ágyba a reggelit. Ez lehet egy meglepetés alkalom, vagy megtarthatjátok minden reggel. Mindenképpen kellemesen fog indulni a nap.

9. Múzeumlátogatás virtuálisan

Szerencsére ma már több lehetőség elérhető otthoni kulturális programokra. Az egyik ilyen a virtuális múzeumi séta. Keress rá a neten, biztosan Te is találsz számotokra érdekes helyszínt.

10. Hangoskönyv

Nem, itt nem a boltban kapható hangoskönyvekre gondoltunk. Sokkal érdekesebb, ha egymásnak olvastok fel a kedvenc könyveitekből, vagy akár verses köteteitekből. Nincs is ennél érdekesebb módja annak, hogy jobban megismerjétek egymás legféltettebb gondolatait, és érzéseit. 

Az otthon töltött időt fogjátok fel egy lehetőségként arra, hogy minél többet megtudjatok a másikról, és szorosabbra fűzhessétek a köztetek lévő köteléket. A fenti 10 ötlet csak csepp a tengerben. Legyetek kreatívak, és próbáljátok hasznosan eltölteni ezeket a napokat.