Hogyan randizz egy okos nővel?
2019-03-05  /  Szerző:   /   Randi Napjainkban a korábbi, hagyományosnak tartott férfi-női szerepek elmosódnak. Sok fiatal nő szerez diplomát, és helyezkedik el vezetői pozícióban, vagy épp rendszeresen ad ki tudományos publikációkat.

De mi a helyzet a szerelemmel? Az intelligens, és karriert építő nők is vágynak párkapcsolatra.

A férfiak viszont általában megijednek egy okos nőtől, nem tudják, hogy beszélgessenek, vagy viselkedjenek vele.

Ha Te is hasonló cipőben jársz, akkor olvasd el tippjeinket, amelyek segítségével Te is bátran randevúra hívhatsz egy intelligens nőt.

1. A párbeszéd művészete

Ha egy okos, művelt nővel randizol, akkor egy érdekes beszélgetéssel azonnal leveheted a lábáról.

2. Mesélj magadról!

Kezdheted a beszélgetést azzal, hogy mesélsz magadról. Ne csak száraz tényeket ossz meg, hanem éreztesd vele, hogy mennyire elhivatott vagy a munkádban, vagy a hobbidban.

3. Hallgasd meg őt is!

A beszélgetés során bizonyítsd be, hogy milyen jó hallgatóság vagy. Figyelj arra, amit mond, és kérdezz tőle, hiszen ebből érezni fogja, hogy komolyan érdekel.

4. Légy kreatív!

Az okos emberek általában nagyon kreatívak, és eredetiek, így neked is elő kell venned a kreatív oldaladat. Csak ha nem a szokásos módon közeledsz hozzá, mint tenné azt a legtöbb férfi, csak akkor van esélyed egy sikeres randira, és akár egy másodikra.

5. Válassz egy eredeti helyszínt!

Nem feltétlenül egy étterem a megfelelő helyszín egy ilyen randevúhoz. Sokkal emlékezetesebb lehet egy újonnan nyílt kiállítás, egy könyvtár, vagy akár egy kulturális esemény.

6. Tisztelet

A tartós párkapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet. Mindig légy kedves, és tiszteletteljes. Az intelligens emberek különösen érzékenyek erre.

7. Önbizalom

Az okos nők szeretik a magabiztos férfiakat. Más is csak akkor fog hinni benned, ha először Te bízol önmagadban.

8. Megértés

Ne ítélkezz előre, és ne légy túl kritikus. Légy nyitott, és várd meg, amíg megnyílik előtted, hogy megismerhesd a pozitív oldalát.

9. Nonverbális kommunikáció

Fontos, hogy tudatában légy a tested milyen üzeneteket küld a másik felé. Használd ki a nonverbális kommunikációban rejlő lehetőségeket, és gesztusaiddal, a hanglejtéseddel, a tekinteteddel gyakorolj hatást a randi partneredre.

10. Hanglejtés

A beszélgetésetek alatt mindvégig próbálj nyugodtan és az egyébként szokott tónusodban beszélni. Semmi esetre se kiabálj, vagy épp suttogj, épp ellenkezőleg, legyen kellemes hallgatni is, amit mondasz.

11. Gesztusok

A randevú alatt mosolyogj a partneredre sokszor, de ne vidd ezt se túlzásba. Egy okos nő ostobának fog hinni, ha folyamatosan csak nevetgélsz. Próbálj természetes maradni, hogy a randi kellemes hangulatban teljen.

12. Mozdulatok

Akár előre be is gyakorolhatod, hogyan kerüld el a hirtelen mozdulatokat. Szokj le a lábrángatásról, és a hasonlóan idegesítő kényszeres mozdulatokról. A mozdulataiddal sem szabad idegesnek mutatnod magad, fontos az önbizalom.

13. Nézz a szemébe!

Ha egy intelligens nővel beszélgetsz, keresd a szemkontaktust. Nem tanácsos viszont 3 másodpercnél tovább a szemébe nézni, mert ennyi idő elég, hogy kifejezd az érdeklődésedet, de még nem lesz kínos sem.

14. Mit ajándékozz egy intelligens nőnek?

Minden nő szeret ajándékot kapni. Kedves gesztus meglepni valamivel egy első randevún. Íme néhány ötlet.

15. Könyvek

Természetesen egy okos nő szeret olvasni. Néhányan úgy tartják, hogy a legjobb ajándék egy könyv. Mindazonáltal vigyázz, mit választasz. Olyat keress, amit Te is szívesen elolvasnál.

16. Különlegesség

Ha nem találsz egy könyvet sem, amit odaadnál, akkor vehetsz valami nem praktikus, de annál izgalmasabb dolgot. Lehet ez akár népművészeti, vagy egyéb kulturális termék.

17. Művészet

Meglepheted akár egy kisebb művészeti alkotással is, mint egy festmény, vagy egy váza. De napjainkban népszerűek a kézműves termékek is.

18. Ne csak a külső alapján ítélj!

A művelt nőket jobban érdekli, hogy milyennek találod a belső adottságaikat, mint a külsejüket. Be kell bizonyítanod neki, hogy tetszik a belső kisugárzása, de azt is meg kell mutatnod, hogy a külsejét is vonzónak találod. Az okos nők olyan férfit keresnek, aki értékeli a tudásukat, és az intelligenciájukat.

Ha követed a tanácsainkat, akkor egy kellemes randevúra számíthatsz, amitől nincs félnivalód. Tiszteld őt, és hagyd, hogy megnyíljon előtted. Egy okos nővel sosem fogsz unatkozni, hiszen ők mindig érdekesek és persze megbízhatóak, akikre lehet számítani.