Hogyan éld túl a Valentin-napot 40-es szingliként?
2021-02-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egy magányos szív számára a szerelmesek ünnepe felérhet egy rémálommal. Talán még most sem heverted ki a legutóbbi szakításod, vagy egyszerűen csak frusztrál, hogy az exed fotóin már ott mosolyog az utódod, míg Te sehol sem találod az Igazit. Ilyenkor hallani sem akarsz az ismerőseid romantikus terveiről, és inkább kiszaladnál a világból, hogy ne kelljen mindenhol a piros szíveket bámulnod.

Hidd el, nem kell ennek így lennie. Egy kis tervezéssel és néhány ötlettel a Valentin-napot átfordíthatod a saját és a barátaid közös ünnepévé.

Mit tehet egy nő, hogy jól érezze magát Valentin-napon, még ha nincs is párja?

1. Hívd át 1-2 szingli barátnőd és tartsatok pizsamapartit. Keverjetek finom koktélokat, készítsetek több tálnyi pattogatott kukoricát, és már indulhat is a közös mozis este. A romantikus filmek, illetve a sírós drámák szigorúan kerülendők, válasszatok inkább valami izgalmas kalandsztorit, vagy egy akcióvígjátékot.

2. Ha nincs kedved a társasághoz, akkor kényeztesd a tested és a lelked egy kis otthoni spa hangulattal. Engedj forró, illatos fürdőt, gyújts meg néhány mécsest, készíts be mellé egy pohár bort, vagy egy kellemes teát, meg persze a kedvenc könyved. Egy ilyen kikapcsolódás után az álmod is nyugodtabb és édesebb lesz.

3. Ha vacsorameghívást nem is kaptál, attól még enni Neked is kell. Használd ki, hogy nem kell senki máshoz alkalmazkodnod, és törődj a saját egészségeddel. Egy megterhelő éttermi menüsor helyett most fogyassz valami könnyű salátát, így nem csupán a sok desszert miatt érzett lelkiismeretfurdalással nem kell majd megküzdened másnap, hanem a felesleges plusz kilókkal sem. Már ettől jobban fogod érezni magad a bőrödben, és otthon ráadásul még a vendéglátóhelyeken összebújó párocskák látványa sem fenyeget.

4. Ha nem lenne most vírushelyzet, illetve kijárási tilalom, akkor ebben a pontban arra bátorítanánk, hogy irány a kedvenc szórakozóhelyed! Hiszen Valentin-napon nemcsak Te lehetsz magányos, hanem számtalan facér férfi is a párját keresi ilyenkor. Ne csüggedj, a lezárások után biztosan újra indul majd az élet, és előtted is számtalan lehetőség megnyílik majd.

Ezt is olvasd el! - Miért szakítunk Valentin-napon?

Mit tehet egy férfi, hogy jól érezze magát Valentin-napon, még ha nincs is párja?

1. Bármennyire is szívesebben lennél most egy romantikus randin szíved választottjával, attól még nem kell depresszióba esned, ha magányos vagy. Mindig akad egy izgalmas meccs a tv-ben, amit közösen megnézhetsz egy-két haveroddal egy sör és pizza mellett ezen az estén. Persze mindezt időben tegyétek, hogy a korlátozások előtt mindenki hazaérjen.

2. Ha tagja vagy valamely online társkereső oldalnak, akkor ez az este remek lehetőség az ismerkedésre, hiszen ma biztosan minden szingli online lesz. Lépj be Te is, böngéssz az adatlapok között, és küldj egy bókot egy csinos lánynak. Ki tudja, mi lesz belőle…

3. Sajnos a szórakozóhelyek zárva tartanak, de attól még Neked nem kell bezárkóznod. Miért ne tarthatnátok egy játékpartit a neten keresztül a legjobb barátaiddal, ha épp ők is egyedül töltik az estét, ehhez ráadásul még csak ki sem kell tenned otthonról a lábad. Elő hát a kedvenc videójátékokkal és a kontrollerekkel, már indulhat is a csata. A gondtalan kikapcsolódás garantált!

A Valentin-nap is csak egy ugyanolyan nap, mint a többi a héten. Csak rajtad múlik, hogy engeded-e magad emiatt depresszióba süllyedni, vagy inkább kihasználod a szabad időd, és jól szórakozol. Mindjárt itt a tavasz, reméljük hamarosan kinyílik a világ, és újra ott lehet majd a szerelem is az életedben!