Hódi Pamela elbukott egy pert Berki Krisztián ellen
2021-08-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hódi Pamela elbukott egy pert, amit volt párja, Berki Krisztián ellen indított.

 

Pamela azért indított pert Berki ellen, hogy a celebet hivatalosan is eltiltsák attól, hogy az autójával iskolába vigye lányát. A történet furcsasága, hogy Berki jogosítványát a bíróság már korábban bevonta, miután 2018-ban balesetet okozott.

A Bors szerint Pamela ideiglenes intézkedés iránti kérelmet terjesztett elő, melyben azt kérte: tiltsák el Berkit attól, hogy lányát autóval iskolába vigye - a lap birtokába jutott dokumentumok szerint az édesanya kérelmét a bíróság elutasította.

 

"Pamela a közösségi oldalamon látott egy régi fotót, amin úgy tűnt, mintha vezetnék. Ez azonban csupán szomorú a feltételezés részéről, hiszen jól tudhatja, hogy nincs jogosítványom, tehát nem vezetek. Egyébként is az elsők között állítana meg a rendőr, hiszen eléggé feltűnő személyiség vagyok, tehát higgye el, hogy nem kockáztatnám, hogy bűncselekményt kövessek el… A másik állítása, amiért bíróságra ment, hogy veszélyeztetném Natikát, ami ugyancsak képtelenség! Hangsúlyozom: semmilyen körülmények között nem sodornám veszélybe a lányomat és nem igaz, hogy agresszívan vezetek. Csak akkor fogok újra volán mögé kerülni, ha visszakaptam a vezetői engedélyem" – fejtette ki a Borsnak Berki.

Forrás: Blikk

Sajtóhelyreigazítási Közlemény

Sajnálatunkat fejezzük ki és elnézést kérünk Tóth-Hódi Pamelától és az olvasóktól, mert azt a valós tényt, hogy Tóth-Hódi Pamela, Berki Krisztiánnal közös gyermekük, Berki Natasa Zselyke szülői felügyeleti jogának megváltoztatása, az apai kapcsolattartás rendezése, valamint gyermektartásdíj fizetése iránt peres eljárást kezdeményezett Berki Krisztiánnal szemben, 2021. augusztus 22. napján „Hódi Pamela elbukott egy pert Berki Krisztián ellen” című cikkünkben abban a hamis színben tüntettük fel az olvasók előtt, hogy Tóth-Hódi Pamela a peres eljárást Berki Krisztiánnal szemben elvesztette. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Tóth-Hódi Pamela által kezdeményezett peres eljárás jelenleg is folyamatban van, abban még elsőfokú ítélet sem született. Tóth-Hódi Pamela a valóságban ideiglenes intézkedést kért a bíróságtól annak érdekében, hogy Berki Krisztián ne szállíthassa a kapcsolattartás ideje alatt jogosítvány nélkül autóval a gyermeküket. Az elsőfokon eljáró bíróság a kérelmet elutasította arra hivatkozással, hogy a kérdés polgári peres eljárásban nem rendezhető és nem arra hivatkozással, hogy Berki Krisztián indoklása helytálló lett volna. A döntéssel szemben Tóth-Hódi Pamela fellebbezett. Sajnáljuk, hogy Tóth-Hódi Pamela jóhírnevét sértő módon azt a hamis látszatot keltettük, hogy Tóth-Hódi Pamela egy közösségi médiában közölt fénykép alapján kérte ideiglenes intézkedés iránti kérelmében azt, hogy Berki Krisztiánt a bíróság tiltsa el attól, hogy a közös gyermeket az általa vezetett gépjárművel szállítsa, és nem közöltük az olvasókkal azt a valós tényt, hogy Tóth-Hódi Pamela bizonyítékokkal rendelkezik, melyek igazolják, hogy Berki Krisztián a gépjárművezetéstől való eltiltás hatálya alatt is vezetett gépjárművet. Az általunk sugallt látszattal szemben elismerjük, hogy a valós tények alapján Tóth-Hódi Pamela Berki Krisztiánnal szemben nem vesztett pert. Sajnáljuk, hogy cikkünk megjelenését megelőzően Tóth-Hódi Pamelát nem kerestük meg és véleményét nem kértük ki, illetve nem közöltük azt Berki Krisztián nyilatkozatával egyidejűleg. Ezúton kérjük az olvasók és Tóth-Hódi Pamela elnézését!

2021.09.16.
HABOSTORTA magazin szerkesztősége