Britney Spears titokban ment férjhez
2021-08-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Újabb megdöbbentő titok derült ki Britney Spears botrányokkal teli magánéletéről. Rajongói ugyanis megszereztek egy bírósági dokumentumot, amely alapján kiderült, hogy titokban harmadszor is férjhez ment, sőt már el is vált.

Ez nemcsak amiatt sokkoló fejlemény, mert a nagyközönség nem tudott róla, hanem azért is, mert elvileg nem is volt joga hozzá. Az amerikai popsztár ugyanis 2011-ben kötött házasságot Jason Trawickkel, pedig a 2008-as ideg-összeroppanása óta az apja, James a gyámja, így az ő beleegyezése is kellett volna hozzá. Nem is tartott so­káig a frigy, 2012-ben már túl is voltak a váláson. Állítólag egy akkori rádiós interjúban véletlenül a férjének nevezte Jasont, de ezt senki sem vette komolyan.

Az eltitkolt történet úgy derült ki, hogy a Toxic: The Britney Spears Story nevű podcast készítőinek most a birtokába jutott egy a kaliforniai bírósághoz benyújtott könyvelési papír, amelyen Britney és Jason házasságának felbontása kapcsán kiszabott 9150 dolláros (2,7 millió forintos) illetéket fizették be.

– A dokumentumokból egyértelműen kiderül, hogy megtörtént a konzultáció a házasság felbontásával kapcsolatban, és ennek a jogi költsé­geit is befizették. Ez pedig azt jelenti, hogy elváltak, tehát 2012-ben házasoknak kellett lenniük, ez logikus – mondta a jogi szakértő, Austin Bertrand a műsorban, amelyed a Mirror szúrt ki.

Sokak szerint erre is utalhatott Britney Spears, amikor az elmúlt hetekben a bíróságon kezdeményezte, hogy váltsák le apját a gyámságáról, és ezt mondta: „Apám korlátozta a személyi szabadságomat, nem hagyhattam el a házat egyedül, nem dönthettem a pénzügyeim­ben sem. Sőt azt sem engedte meg, hogy férjhez menjek és újra gyereket vállaljak.”

A popcsillag ha akar, hamarosan újra házasságot köthet, hiszen az apja a múlt héten bejelentette, lemond a gyámság jogáról más javára. Így a zsarnoksága véget ér.

Britney tehát háromszor volt férjnél, 2004-ben gyerekkori szerelme, Jason Allen Alexander vette el , de gyorsan el is váltak, és még ebben az évben hozzáment Kevin Federline-hoz. Két gyermekük született, mielőtt 2007-ben elváltak. És mint most kiderült, 2011-től 2012-ig Jason Trawick neje volt. A hírek szerint most Sam Asgharihoz akar hozzámenni, aki 2016 óta a párja.

Ugyan Britney apja kezdeményezte a bíróságon a lemondását a gyámságról, de ez még nem jogerős. Így az énekesnőnek addig továbbra is tőle kell engedélyt kérnie ahhoz, hogy negyedszer férjhez mehessen.

Forrás: Blikk