Hazaköltözik Csobot Adél és Istenes Bence
2020-02-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Míg Istenes a műsorvezetője lesz az RTL Klubon hamarosan induló Álarcos énekes című produkciónak, addig a kedvese zsűritagként, pontosabban „nyomozóként” tűnik fel a műsorban. A szerelmesek a tavalyi Nyerő párost leszámítva 2012-ben szerepeltek legutóbb közös műsorban, az X-Faktor harmadik szériájában, ott ismerték meg egymást, s – egy rövid mosolyszünetet leszámítva – azóta is egy párt alkotnak.


– Bence már ismerte ezt a formátumot, és ezért szívesen vállalta a benne való szereplést, de attól talán még boldogabb volt, amikor Adél neve is szóba került, hiszen nagyon szeretnek együtt dolgozni – árulta el lapunknak a pár egyik ismerőse, kiemelve, a műsor miatt egy időre hazatérnek Németországból.

– Bence kint élő anyukája sokat segít, de két kisgyerekkel nem könnyű egy idegen országban, főleg úgy, hogy Adél még nem beszél olyan jól németül.

Bence és Adél három éve költözött Kölnbe, majd onnan Münchenbe, hiszen a műsorvezető Németországban is szerette volna beindítani tévés karrierjét. Szerepet is kapott a német X-Faktorban, ám a műsornak nem indult új évada, és bár számos ajánlat érkezett, még nem jött olyan felkérés, amit szívesen elvállalt volna. Bence tavaly D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában arról beszélt, ha a helyzet nem változik, hazaköltözhetnek.

– Nem titok, hogy Adél nem érzi kint jól magát, és ezért nem is tudok haragudni rá. Nekem az a fontos, hogy a családom jól érezze magát, hiszen ha nekik nem jó, akkor nekem sem. Ha ez huzamosabb ideig így marad, akkor lehet, hogy visszatesszük a bázisunkat Magyarországra – fogalmazott múlt októberben Istenes Bence.


A pár ismerőse szerint a felkérésre nem ezért mondtak igent.

– Kaptak egy jó ajánlatot, amit szívesen elvállaltak. Már tavaly, a Nyerő páros forgatása során is kiderült, hogy jól működnek együtt, itt pedig lesz rá lehetőségük. Abban pedig van gyakorlatuk és segítségük, hogy ilyenkor miként szervezzék az életüket – magyarázta a barát.

A közös magyarországi munka kapcsán a Blikk kereste az énekesnőt, ám menedzsere jelezte, nem kíván nyilatkozni, míg az RTL Klub a következő tájékoztatást adta a műsorral kapcsolatban:

– Az nem titok, hogy hamarosan látható lesz az Álarcos énekes az RTL Klubon. Arról pedig, hogy kik lesznek a nyomozók, rövid időn belül tájékoztatjuk a közönséget – közölte az RTL Magyarország Marketing- és Kommunikációs Igazgatósága.

Forrás: Blikk