Harsányi Levente összetört szívvel szülinapozott
2020-03-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Múlt szombaton lett ötvenéves, de Harsányi Levente (50) most nem érzi kereknek az életét. A Duna TV és a Petőfi rádió népszerű műsorvezetője 2017 őszén vált facér apukává, aztán fél évre rá ismét foglalt lett a szíve, ám a boldogsága nemrégiben véget ért.

 

– Nagy szerelem volt, közel két évig tartott. Ám a hölgy úgy döntött, nincs tovább. Azóta próbálom elfogadni, hogy ennek így kellett lennie. Még nem vagyok túl a dolgon, és nyitni sem tudok, mert eddig soha nem érzett szerelmi bánattal kellett szembesülnöm. Nem volt könnyű kezelni. Az elmúlt két hónap nem volt egyszerű – ismerte el a Szerencseszombat házigazdája.

– Nem szégyellem, hogy szerelmes lettem. Sőt, mindenkinek üzenem, merjen szerelmes lenni, mert a páros boldogság teszi az életet zamatossá. Később se akarnék azon keseregni, hogy ezért meg azért nem engedtem meg magamnak a szerelmet és éveket pazaroltam el – vallotta a népszerű műsorvezető, aki nem akarta felfedni a hölgy kilétét, de nem cáfolta azt az értesülésünket, hogy televíziós műsorvezető rabolta el a szívét.

Harsányi a kisfiával és a kislányával ünnepelte félszázados fennállását. – Persze, ez most azért alakult így, mert a koronavírus közbeszólt. Ötven embert akartam volna bulizni hívni, de megértőek voltak, és megbeszéltük, bepótoljuk – vázolta a Prima-díjas műsorvezető.

– A születésnapomon azt kívántam magamnak, hogy ahová eljutottam, azt még tudjam élvezni nyugodtan. Nem bánok semmit, bár az most is eszembe jutott, hogyan alakult volna az életem, ha 41 éve nem Kocsis András, hanem én kaptam volna meg az Égigérő fű című filmben a kövér kisfiú szerepét. Talán ki tudtam volna próbálni magam további filmekben és színdarabokban, bár a televíziótól így is sokat kaptam – foglalta össze Harsányi Levente, aki tíz éve elhunyt édesapja útmutatását is megszívlelte. – Apám azt ismételgette, a kapkodás nem vezet jóra, és ezt a magabiztosságot szeretném sugározni a gyerekeim felé. Természetesen a hölgyek felé is

Élettársa óhaja valóra vált

Harsányi Levente 2007-ben ismerte meg gyermekei édesanyját, Pellion Ágnes Gabriellát (39). Egy hét múlva már összeköltöztek, másfél évre rá pedig megszületett a fiuk, Nándor (11).

– Kívánom Leventének, hogy a második gyerekünk lány legyen, mert a számára az terápiával érne fel – mondta évekkel ezelőtt Ágnes a Pimasz úr ott alszik című műsorban, és ez Lilla (5) érkezésével valóra is vált. Békében váltak szét 2017 őszén, és azóta is egymás közelében élnek.

Forrás: Blikk