Harry visszautasította Károly király meghívását
2022-09-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Harry nem fogadta el az édesapja meghívását egy családi vacsorára, mivel megharagudott rá, amiért korábban nem engedélyezte a feleségének, Meghan Marklenek, hogy vele tartson a Balmoral-kastélyba. A mostani vacsorára természetesen Vilmos is hivatalos volt, ám Harry vele sem ápol túl jó kapcsolatot, amiért a bátyja nem nézte jó szemmel, hogy Amerikában kezdett új életet.

Amikor II. Erzsébet állapota rosszabbra fordult, az egész család elindult, hogy vele legyen az utolsó órákban. Ám Harry herceg nem érkezett meg időben Skóciába, így elképzelhető, hogy nem tudott méltóképpen elbúcsúzni imádott nagymamájától.

A herceg azt szerette volna, ha a felesége is mellette áll a szomorú órákban, ám ez nem valósulhatott meg. Az új uralkodó úgy vélte, Meghan jelenléte nem vetne rájuk túl jó fényt. Bizonyos források szerint III. Károly telefonon közölte a fiatalabb fiával, hogy a feleségét nem látják szívesen:

„Nem helyén való egy ilyen helyzetben, hogy egy színésznő ott legyen” – utalt Meghanre a király.

Harry herceg felesége mindig is megosztó volt a britek körében, s különösen akkor vált azzá, amikor férjével kiváltak a családból, majd Kaliforniába költöztek. Azonban a királynő gyászidőszaka alatt sokan örültek Meghan jelenlétének, s kedvesen fogadták őt. Emiatt elképzelhető az is, hogy hamarosan visszaköltöznek az Egyesült Királyságba.