Harry hercegnek van még szerepe a királyi családban?
2021-05-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Harry herceg és Meghan Markle ledobták a bombát egy interjúban, amelyet Oprah Winfrey-nek adtak. Az akkor elhangzottakból óriási balhé kerekedett, és sok vád érte a párost. Most azonban úgy tűnik, mindenki túllépett ezen a szakaszon is.

 

Az interjúban Sussex hercege és hercegnője a királyi család egy meg nem nevezett tagját azzal is vádolta, hogy mielőtt a kisfiúk, Archie 2019 májusában megszületett, az aggodalmát fejezte ki a gyermek bőrszínével kapcsolatban. Vilmos herceg viszont elutasította a vádakat.

A királyi család rajongója és a Konzervatív Párt országgyűlési képviselője, Andrew Rosindell a Harry és családja közötti szakadékot „nagy szomorúságként” írta le. De arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Királyság „már továbblépett”, és már nem gondolja úgy, hogy Harry hercegnek bármilyen szerepe lenne a királyi családban.

Rosindell elmondta: ami Harry herceggel történt, nagy szomorúsággal tölti el a királynőt és az egész királyi családot, de az ország is szomorú, amiért a herceg olyan utat választott, amilyet.„Csak három évvel ezelőtt volt az a csodálatos esküvő, de aztán kevesebb mint két év alatt ténylegesen lemondott a királyi család tagjaként végzett szerepeiről, ami nagy kár. Talán az, hogy visszatért Fülöp herceg temetésére, emlékeztette őt arra, amit feladott. De az ország most már továbblépett, még mindig a királyi család tagjaként gondolnak rá, de már nem gondolják úgy, hogy bármilyen szerepe is lenne” – mondta a képviselő.

Rosindell elmondta, hogy több e-mailt is kapott választóitól a londoni Romfordból az Oprah Winfrey-féle interjú után, amelyekben kifejezik felháborodásukat és haragjukat, amiért a herceg és a hercegné cserbenhagyta a királynőt és a királyi családot, de reménykednek a békés megoldásban – írja az Express Daily.

Forrás: Blikk