Sánta Laci még nem áll készen egy komolyabb kapcsolatra
2021-05-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

 Tavaly októberben szakított Sánta László és felesége, Széphalmi Juliska. A színészt megviselte, hogy szétmentek a kisfia, Lacika édesanyjával, ám fél évvel a történtek után sokkal jobban van, bár új kapcsolatra még nem áll készen.

„Ez nem egy könnyű élethelyzet, nem vagyok biztos abban, hogy most a nulláról képes lennék felépíteni egy új kapcsolatot. Az, hogy egyéjszakás kalandok beleférnek-e az életembe, más kérdés. Huszonévesen volt egy ilyen időszakom, de most már háromszor átgondolom, ki az, akit bemutatnék a gyerekemnek, vagy hogy hogyan állnék egy ismerkedéshez” – mondta a színész az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahol azt is elárulta, civil állása lett.

„Januárban elkezdtem egy munkát, ami sokat segített a lelkiállapotomon és az anyagi helyzetemen is. Egy rezsinullázással foglalkozó cégnél vagyok, napelemes rendszerekkel foglalkozunk. Élvezem ezt az életet, és bár nem hagyom el a színházat, szeretnék többet otthon lenni, főleg, hogy Lacika nemsokára iskolás lesz” – mesélte a színész.

Forrás: Blikk