Harry herceg Meghan nélkül tér vissza az Egyesült Királyságba
2023-08-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Harry herceg szeptemberben visszatér az Egyesült Királyságba. Károly király fia Erzsébet királynő halálának az évfordulója miatt döntött úgy, hogy hazalátogat, ám kiderült, hogy a felesége, Meghan Markle nem tart vele.

Harry herceg és Meghan Markle három évvel ezelőtt hagyták el Angliát, és a tengerentúlra költöztek, de azóta még inkább megromlott a viszonyuk a királyi családdal, sőt durva vádakkal illették őket.

Harry a tervek szerint szeptember 7-én egy nyilvános jótékonysági eseményen is részt fog venni Londonban, majd tovább megy Németországba az Invictus Game nevű sportesemény miatt, aminek ő az alapítója.

Szeptember 8-án Harry herceg a tervei szerint részt fog venni a családjával a megemlékezésen, amelyet Erzsébet királynő halálának az évfordulója miatt tartanak. Károly király fia utoljára májusban látta a családját a brit uralkodó koronázása miatt, de csak a Westminsteri-apátságban tartott szertartáson vett részt, majd hazautazott Los Angelesbe. Meghan Markle már a koronázáson sem vett részt, utoljára tavaly szeptemberben, Erzsébet királynő temetésén látta a királyi család többi tagját.

A megemlékezést Balmoralban fogják tartani, és Harry még nem kapott meghívást, de bízik benne, hogy a családja gondolni fog rá.