Harry és Meghan az Egyesült Királyságba látogatnak
2022-08-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Harry herceg és Meghan Markle visszatérnek az Egyesült Királyságba, ahol a tervek szerint részt vesznek a One Young World 2022 találkozón szeptember 5-én Manchesterben.

 

A pár ezután a tervek szerint Németországba indul a düsseldorfi Invictus Games eseményre, majd visszatérnek az Egyesült Királyságba a londoni WellChild díjátadóra szeptember 8-án, ahol Harry herceg is beszédet mond majd.

Ez lesz az első alkalom, hogy a hercegi pár az Egyesült Királyságban tartózkodik Erzsébet királynő júniusi platinajubileumi ünnepsége óta, ám információk szerint eszük ágába sincs meglátogatni Vilmos hercegéket.

Vilmos és Harry herceg nem beszéltek négyszemközt egymással azóta, hogy tavaly nyáron leleplezték néhai édesanyjuk, Diana walesi hercegnő szobrát, és úgy tűnik, most sem tervezik rendezni testvéri viszonyukat.

"Harryék a jótékonysági programjaikra összpontosítanak majd, és egyáltalán nem tervezik, hogy Cambridge-be látogassanak Vilmoshoz és Katalinhoz. Ez az utazás nem erről szól számukra"– mondta egy névtelen forrás a Daily Mailnek.

Forrás: Blikk