Hajnal Betti hamarosan kimondja az igent
2024-06-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ilyen rövid idő alatt révbe ért.

A Nagy Ő legutóbbi évadának győztese, Hajnal Bettina ki se lát a teendőkből, a szerelmével , Lacival jelenleg közös otthonuk felújításán dolgozik.

“Hatvan százalékban valósult meg az összeköltözés, ugyanis már bejelentkeztünk Lacihoz, de a ruhatáram fele még anyuéknál van. (…) Remélhetőleg június végére már mindennel elkészülünk”

– árulta el a lapnak Nagy Ő Betti, aki már a kislányának is talált új iskolát, hogy ne kelljen Őrbottyán és Budapest között ingázniuk.

Bár a műkörmözéssel sem hagy fel Betti, egy alakformáló gépekkel felszerelt üzletet is szeretne nyitni a településen, ahol a fő profil az emberek karcsúbbá varázsolása lesz.

Már bánhatja Jákob Zoli, ez a hajó elúszott.

Bár tavaly még úgy tűnt, hogy nincs teljesen lezárva minden, Jákob Zoltán és Betti között, és jó barátságban maradtak és figyelemmel kísérik egymás életét, mára ez is megváltozott, nincs visszaút.

A kapcsolatot egyébként már nem tartjuk, ugyanis utoljára két-három hónapja hívtam fel,

amikor egy egészségügyi kontaktra lett volna szükségem a kislányom miatt, de – sajnos – nem tudott segíteni, azóta nem nagyon beszéltünk. Viszont látom, hogy ő is halad, én is haladok, és ennek nagyon örülök, kívánom neki, hogy a munka mellett a magánéletében is teljesedjen ki

– jelentette ki Betti, aki azt is elárulta, hogy a párkapcsolata nem mondható szokványosnak. – Mi egy igazi olaszos pár vagyunk, így érezzük jól magunkat, nekem kellenek a bonyodalmak, kellenek a veszekedések, hogy mindig történjen valami, ettől olyan életszagú az egész.