Hajdú Péter nem jelent meg a válóperen
2017-04-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Annak ellenére, hogy Hajdú Péter adta be legutóbb a keresetet, nem ment el a válóperre.

A házaspár első tárgyalását még 2016 novemberében tartották volna. Akkor Sarka Kata adta be a válókeresetet, de végül egyikük sem jelent meg a bíróságon. Legutóbb Hajdú Péter nyújtotta be a keresetet, de az áprilisban tartandó válóperen mégsem jelent meg, Kata egyedül várakozott ügyvédjével. A műsorvezető korábban úgy nyilatkozott, hogy születésnapja után két nappal nem érezte azt, hogy a válásnak helye lenne az életében.A Best magazin információ szerint azonban más is áll a háttérben: a gyerekek nem szeretnék, ha szüleik elválnának, Péter pedig meg szerette volna kímélni őket azzal, hogy nem jelenik meg a válóperen. A család egyik barátja azt mondta a lapnak, hogy a gyerekeket megviselte az elmúlt időszak, azt szeretnék, ha szüleik kibékülnének, még rajzaikon is négyen szerepelnek.

Sarka Kata és Hajdú Péter is jelenleg máshol keresik a boldogságot, ha el szeretnének válni, akkor újból be kell adni valamelyiküknek a keresetet.Forrás: Blikk