Hajdú Péter és Eszter házassági szerződést kötnek
2022-04-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Manapság egyre többen kötnek házassági szerződést. Ha boldog a frigy, ez csak egy papír, ám ha tönkre megy a kapcsolat, nagyon hasznos segítség is lehet az osztozkodásban.

Bár senki nem úgy vág neki egy házasságnak, hogy az majd véget ér, nem árt szem előtt tartani a mondást, „Reméld a legjobbat, készülj a legrosszabbra!”, és célszerű írásban is lefektetni a nagy nap előtt a megszerzett vagyonok helyzetét, tulajdonosát, hogy később egy esetleges válásnál ne kelljen marakodni az anyagiakon.

Több hazai sztár is biztosra ment már a házasságkötése előtt, Hajdú Péter is kötött házassági szerződést első feleségével, Sarka Katával, és most sem gondolja másképp.

– Gyerekkorom óta tudom, hogy mindenféleképpen házassági szerződéssel megyek férjhez, ehhez ragaszkodom. Ez így korrekt mindenki részéről. Egyikünk sem csinál ebből lelkiismereti kérdést – mondta a Story-nak Hajdú Péter harmadik gyermekének édesanyja, Láng Eszter, amit a műsorvezető is megerősített.

– Lesz szerződés, az első házasságomnál is volt, most is lesz. Szerintem ez így korrekt. Nekem már van két gyerekem, Esztinek is van már saját vagyona.

Forrás: Blikk