Hajdú Péter édesapjáról vallott
2024-01-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hajdú Péter arról az időszakról osztott meg részleteket, amikor az édesapjával annyira összevesztek, hogy többé már nem is beszéltek egymással.

Hajdú Péter egy szívszorító történetet mesélt el a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorában. A tévés szülei még régebben elváltak, de az édesanyja igyekezett neki mindent megadni, és törekedni arra, hogy karácsonykor és a születésnapokkor együtt ünnepelhessen a család. Évekkel később viszont a műsorvezető és az édesapja között annyira elmérgesedett a viszony, hogy szóba sem álltak többet egymással. Még akkor sem, mielőtt 2019-ben elhunyt volna József, aki két kisebbik unokáját sosem láthatta. A miértjéről az alábbiakat fogalmazta meg Hajdú:

„Mindenórás volt a volt feleségem Dávid fiammal, akkor volt egy olyan csúnya családi sztori, ami miatt megszakadt a kapcsolatunk. Az élete utolsó kilenc évében nem beszéltünk egymással, bár én nyitott lettem volna rá, csak nem olyan feltételekkel… Nehéz volt, de egy dolgot megtanultam ebből: lehet, néha jobb, ha ignorálsz az életedből valakit, akkor is, ha az a valaki az apád. De ha olyan szinten rossz a kapcsolat, jobb, ha menekülsz” – fejtette ki részletesen.