A csillagjegyek lélekállata, amely minden bajból kihúz
2024-01-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Minden csillagjegyhez tartozik egy lélekállat, amely egyfajta spirituális vezető, inspiráló erő, utal a jellemvonásaira, megerősíti azokat.

Az alábbiakban ezeket a párosokat ismerheted meg.

Kos: Gepárd

A gepárd mint lélekállat a lehetőségek, a kitartás, a gyorsaság szimbóluma. Ahogy a gepárd szemeit a prédára szegezi támadás előtt, éppúgy figyel a Kos csillagjegy a céljaira, az álmaira, amelyeket félelem nélkül követ.

Bika: Medve

A medve igazi nemes vad, a védelmezés, a stabilitás megtestesítője.

Ezeket a tulajdonságokat nagyra értékeli a Bika az életben, aki mindig arra törekszik, hogy szilárd talajon álljon, kiálljon azért, amiben hisz. Ahogy az anyamedve védi a bocsait, olyan önfeláldozóan védi a Bika is a szeretteit.

Ikrek: Róka

A rókához hasonlóan az Ikrek-csillagjegy szülötte is mindig kíváncsi, és nem fél új helyeket felfedezni. A róka az eszességet, a tudást szimbolizálja és azt, hogyan lehet okosan cselekedni még a legveszélyesebb helyzetekben is.

Rák: Nyúl

Ahogy a nyúl, a Rák számára is fontos a gondoskodás, a nyugalom. Kerülik a problémás helyzeteket. A Rák és a nyúl számára egyaránt a család a legfontosabb és a családi békét mindenek fölé helyezik.

Oroszlán: Oroszlán

E csillagjegy lélekállata önmaga. Fenséges, szenvedélyes és erős. Magabiztos és szereti uralni a környezetét. Az Oroszlán nem tűr ellentmondást, ha tudja, igaza van.

Szűz: Házi macska

A házi macska tökéletes lélekállat a Szűz számára, mivel okos, éber, szellemes, mint az ebben a csillagjegyben születtek általában. A macska számára nagyon fontos a tisztaság, ahogy a legtöbb Szűz is háklis a környezete tisztaságára.

Mérleg: Hattyú

A hattyú kivételesen elegáns, kecses és fenséges. Ezek a tulajdonságok a Mérleg számára vonzóak. A hattyú a szépséget, harmóniát, szerelmet és összetartozást is szimbolizálja, amelyek nagyon fontosak a Mérlegeknek is.

Skorpió: Kígyó

A Skorpiót ridegnek, sötét lelkűnek gondoljuk, pedig nagyon is tud szeretni, gondoskodni. Lélekállata a kígyó, az újjászületés szimbóluma. Ahogy a kígyó szeret rejtett zugokat, úgy szereti a Skorpiók is otthona védettségét.

Nyilas: Bagoly

A bagoly pont olyan okos, fenséges, mint a Nyilas. Habár a bagoly békés, csendes madár, valójában erős és lobbanékony, tudja, mit akar. Ebben a Nyilas hasonlít hozzá.

Bak: Kőszáli kecske

A Bak energikus, gyors, eltökélt, céljaiban megingathatatlan. A kecsesen mozgó kőszáli kecske azt mutatja meg a Baknak, hogy lehet az életben még magasabbra jutni bármilyen nehéz „terepen” keresztül vezessen is az út.

Vízöntő: Delfin

Ahogy a delfinnek, a Vízöntőknek is kifejezetten jók a mentális képességei. A bölcs delfin példát mutat az intelligens, találékony Vízöntőknek, hogy tudnak, még jobban tájékozódni a világban.

Halak: Kaméleon

A Halak és a kaméleon egyaránt megérzése alapján hozza meg döntéseket. És nagy mesterei a rejtőzködésnek: ahogy a kaméleon ösztönösen változtatja a színét, éppoly nehéz meglátni a Halak igazi természetét is.