Gyuricza Dóri bulis lánybúcsújáról mesélt
2021-07-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hamarosan eljön Rácz Jenő és Gyuricza Dóra esküvőjének a napja. Bár nagyon lefoglalja őket a készülődés, a lány- és legénybúcsúra szakítottak időt.

Ugyan Jenő bulijára még nem került sor, Dóri lánybúcsúja hatalmas bulira sikeredett, erről mesélt a Story Magazinnak.

Dóri elmondta, hogy nem akart hagyományos, szokásos lánybúcsút, a barátnői pedig nem okoztak csalódást. „Nem szerettem volna petrezselymet árulni, idegen pasiktól elkérni a számukat, sőt, chippendale-show-ra sem vágytam. Ez a világ rendkívül távol áll tőlem, de ezt, hál' isten, ők is tudják rólam!" – mesélte Dóri, hozzátéve: barátnői nagyon kreatív programot szerveztek.

Reggel tízkor twerkeléssel kezdték a napot, majd Ladánybenére mentek, ahol Dóri testvére, Mikolt egy kakaószertartás keretében fűszerekből és százszázalékos kakaóból főzött italt, azt iszogatták, miközben egy vezetett meditáción vettek részt, majd olyan táncot lejtettek, amely bevonzza a szerelmet.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dóra Gyuricza (@gydorejj) által megosztott bejegyzés

 
„A pincérek csak ezután jelentek meg a pálinkáspoharakkal telerakott tálcákkal. A parti igazából csak ezután kezdődött, fogytak a koktélok, szólt a zene, amit mindenáron megpróbáltunk túlkiabálni, és megállás nélkül táncoltunk” – mesélte Dóri, hozzátéve: őt nem kell félteni, ha buliról van szó, pláne az utolsó hajadon estéjén.

Dóri végül elmondta, hogy örömmel búcsúzott a hajadonságától, ám a buli közben is hihetetlenül hiányzott neki Jenő. Úgy gondolja, ezzel bebizonyosodott, hogy jól döntött, amikor igent mondott neki. „Ő életem szerelme, akit hamarosan már úgy hívhatok, hogy a férjem” – fogalmazott.

Forrás: Blikk