Gyermekáldás, álomesküvő, szerelem - 2019 legszebb pillanatai
2020-01-01  /  Szerző:   /   Párkapcsolat

Számos csodálatos és örömteli pillanatot okoztak sztárjaink idén, nemzetközi sikerben, szerelemben, házasságban, babaszületésben nem volt hiány.

Demcsák Zsuzsa és Krishan

 

Az idei esztendő egyik legnagyobb nyertese kétségkívül Demcsák Zsuzsa (41), aki ugyan a döntő előtt kiesett a TV2 Ázsia Expressz 2. című kalandrealityjéből, mégis boldogabban tért haza onnan, mint bárki más. Amellett, hogy saját bevallása szerint az elmúlt évek hullámvasútja után újra megtalálta önmagát, a szerelem is rátalált egy indiai stábtag, Krishan személyében, aki azóta Magyarországra költözött, és jövőre el is veszi Zsuzsát.

 Tóth Gabi világra hozta gyermekét

 


Évekig élt abban a hitben Tóth Gabi (31), hogy az anyaság számára elérhetetlen. Tizennyolc esztendős volt, amikor egy ciszta annyira megrongálta a petefészkét, hogy hatvan százalékkal csökkent az esélye annak, hogy teherbe essen. Ám idén áprilisban megélte a határtalan boldogságot, amikor kiderült, az énekesnő babát vár kedvesétől, Krausz Gábor (37) séftől. Hannaróza december elején látta meg a napvilágot, pár héttel azután, hogy a szülei összeházasodtak.

Kiss Ramóna álomesküvője

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,Eddigi életének legszebb évén van túl Lékai-Kiss Ramóna (35). Az RTL Klub műsorvezetője január elején anya lett, megszületett kisfia, Noé. A nyáron pedig egy gyerekkora óta tervezgetett álomesküvőn kimondta az igent élete szerelmének, Lékai Máté (31) válogatott kézilabdázónak. Ramóna nemrég a Vasárnapi Blikknek elárulta, a 2019-es évet talán csak az tudja felülmúlni, ha egy újabb baba érkezik majd a családba.

 

Forrás: Blikk