Gyerekről álmodozik Shane Tusup
2021-10-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Shane Tusup a gyerekvállalásról posztolt az Instagram-oldalán, s a kommentelők egyből terhes nőként vizionálták Szabó Zsófit, akinek most csapja a szelet az edző.

 
„Ezeket a képeket pár napja csináltuk nektek. Egy barátom szerint ezen a képen olyan a mosolyom, mint egy kisgyereknek. Fura, hogy mennyire összhangban vannak a világ dolgai, mert éppen a mellettem játszó gyerkőcökön merengtem el egy kicsit, és pont arra gondoltam, mennyire csodálatos dolog lehet szülőnek lenni” – írta közösségi oldalán az amerikai edző.

A 33 éves Shane Tusup, aki annak idején Hosszú Katinka férjeként vált ismertté, az utóbbi időben Szabó Zsófival való összeboronálása miatt szerepelt a hírekben, így a követői közül sokan ebben a kontextusban értelmezték a fenti mondatot. A hírekkel az edző követői is tisztában vannak, hiszen több komment is érkezett, amely Szabó Zsófit említi:

„Hajrá, igazad van, csodálatos dolog lehet, és szerintem Zsófinak és neked szép gyermeketek lenne” – írja valaki, és nem ő az egyetlen.

„Van egy csodálatos kisfia, gyakorolhatsz” – mondja egy másik kommentelő angolul, a nőnemű „she” névmást használva, azaz minden bizonnyal megint csak Szabó Zsófira gondolva.

Forrás: Blikk