Gyerekcipők, amelyek igazán trendik lesznek 2023 nyarán
2023-05-30  /  Szerző:   /   Ajánló

A gyerekeknek készült cipők idei trendjei is igencsak nagy változatosságot mutatnak. Csodaszép színek és stílusok jellemzik a 2023-as trendet. Nézzük meg, hogy mi az, amelyekre igazán érdemes odafigyelni.


Cukorkaszínek, fagyi árnyalatok és más vidám színkombinációk

Az idei szezonban még színesebb, még különlegesebb színkombinációval rendelkező cipőket látunk a gyerek szekcióban is. A divat egyébként is nagyot változott ebben a tekintetben, hiszen sokkal gazdagabb lett a színeiben is. Ez pedig a gyerekek cipőinél is jól látható. Csodás pasztell cukorka színek uralják a terepet, amelyek eszméletlen kombinációkban kerülnek ki a márkáktól. Ha eddig a kis hercegnőnk alig találta meg a kedvenc szivárványszínben pompázó szandálját, akkor most biztos, hogy meg fogja. Ezek a cipők ráadásul felnőtt szemmel is kifejezetten szépek, még csak giccsesnek sem lehet őket mondani. A rózsaszín igényes, elegáns árnyalatai mellett olyan mályvacukor színkombókkal találkozhatunk, hogy garantáltan imádni fogják a kicsik. Ráadásul nemcsak a kislány kategóriában lelünk ilyen szépségekre, hanem a fiú cipők terén is. Az ilyen fiú gyerekcipők természetesen nem kislányos színárnyalatokban kaphatóak, viszont ott is tobzódhatunk a szebbnél szebb kombinációkban a különféle zöldes, kékes árnyalatok területén. Ráadásul a különleges árnyalatokat még a jól ismert sportmárkák is átvették. Például a most piacra dobott gyerek adidas szandálok között meglehetősen sok olyan szép darab akad, amit gyermekünk egyenesen imádni fog, mert színeiben pont úgy festenek, mint ha egy tündérmeséből léptek volna elő. 

Fémes hatás – minden árnyalatban

A fémes hatású anyagokból készült lábbelik idén is hódítanak. Csodaszép ezüstös és gyöngyház árnyalatok váltogatják egymást a kínálatban a nyári gyerek cipők tekintetében is. Választhatunk a csemeténkkel együtt szinte mindenféle színárnyalatot, biztos, hogy lesz belőle fémes hatású. Ezen kívül a sokféle színben játszó, holografikus árnyalatok is rendkívül divatosak. Ezek a típusú lábbelik a fény játékát kihasználva képesek változtatni a színüket. Ha pedig már a fényről van szó, a világítós cipők visszatértek a divatba, és bizony valószínű a kicsik idén is meg fognak értük őrülni.

 

 

Extra kényelem a nyárra

Az idei nyár nagy slágerei természetesen a szandálok. Ezek a lábbelik rendkívül kényelmesek a kicsik számára és jól szellőznek. Ám az igazi kényelmet csak akkor tudjuk megadni nekik, ha megfelelő minőséget is választunk. Az olcsó minőségű szandálok általában nem megfelelőek egy folyamatosan növekedésben lévő gyermek csemete számára, ezért a legjobb, ha a sok évtizedes tapasztalattal rendelkező, jól ismert márkák modelljeit választjuk. Azok a cipők ugyanis biztos, hogy úgy lettek kialakítva, hogy a csemeténk lábait védjék és kényelemben tartsák. Az olyan áruházakban, mint a CCC csak ilyen cipőket találunk. A kényelem és a minőség itt kéz a kézben jár, ráadásul a CCC-ben nem csak online válogathatunk a gyermek cipők kínálatában, de az országban több helyen fellelhető üzletekben fel is próbálhatjuk őket.