Gubik Petra magánéletéről vallott
2023-04-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorának vendége a Sztárban Sztár legutóbbi évadának győztese, Gubik Petra volt. Az énekesnő vallott a magánéletéről, valamint arról, mi vezette a versenyben a győzelemig.

Amikor Gubik Petra az ötödik adásban elénekelte Rúzsa Magdi Aprócska blues című dalát, majd hazaérve meglátta, hány megtekintés és mennyi pozitív komment kísérte az előadását, már érezte, hogy esélye lehet a Sztárban Sztár megnyerésére. Végül sikerrel járt, részben sportolói múltjának köszönhetően.

– Atletizáltam 12 évig, a hosszútávfutást is űztem. Nem nagyon szerettem, mert iszonyatosan elfáradtam a végére, az edző meg csak ordibált oldalról, hogy »megcsinálod!«. Jobban szerettem a rövidebb távot és a távolugrást, de valahogy akkor nagyon sokat tanultam arról, hogy a kitartás milyen sok mindenhez el tud vezetni – ecsetelte Palik Lászlóéknak az énekesnő.

Természetesen a fantasztikus hangján és a kitartásán kívül még valamire szüksége volt Petrának ahhoz, hogy a csúcsra érhessen: a szerelme támogatására. A műsorban a színésznő azt is elárulta, hogy sokáig nem volt férfi az életében.

– Amikor az egyetemet csináltam, miközben színházban játszottam Békéscsabán és Pesten is, nem volt magánéletem. Huszonhárom évesen volt először komoly párkapcsolatom – emlékezett Petra, majd arra is kitért, hogy a párja mit szól ahhoz, hogy folytonos pörgés jellemzi az életét.

– Zsák a foltját, anyukám szokta mondani. Ő ugyanilyen, mint én. Nem egymás mellett, hanem együtt élünk. Ez akkor tud működni, ha két fanatikus ember találkozik, és szavak nélkül értik a másikat. Ezt az egész versenyt nem tudtam volna így végigcsinálni, bele sem vágtam volna, ha ő nincs. Ha jó társ van melletted, a helyedre kerülsz. Inspirál. Helyette is, neki is nyerni akarok. Ott ült a döntőben, és azt éreztem, nagyon fontos, hogy jól szerepeljek: nem az, hogy győzzek, hanem hogy jól szerepeljek. Bementem a stúdióba, ott ült, ránéztem, ő rám mutatott, én rá mutattam, és tudtam, hogy jó lesz. Ez tükrözi a kapcsolatunkat – avatta be a kulisszatitkokba a podcast nézőit a Sztárban Sztár győztese.