Gregor Bernadett őszintén vallott a válásáról
2018-10-13  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Gregor Bernadett és negyedik férje, Szarvas Attila kapcsolata véget ért. A válás állítólag közös megegyezéssel történt, ám nem mindenki gondolja ezt így.A 46 éves színésznő négy évvel ezelőtt ismerte meg Szarvas Attilát, akivel össze is házasodott. A szűkkörű, Somogy megyében tartott esküvő után még úgy tűnt, hihetetlenül szerelmesek, később mégis megromlott a kapcsolatuk.

A színészpár válása ugyanis nem érte meglepetésként a kollégákat, családtagokat, mert egy ideje már sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben köztük, noha a színésznő tagadta mindezt. Szarvas Attila egy hirtelen közleményben tudatta követőivel a Facebookon, hogy útjaik külön válnak, ami állítólag volt feleségét lepte meg a leginkább, ugyanis nem tudta, mire készül a férfi – írja a Hot! magazin.A bejegyzést nem hagyta szó nélkül Attila volt felesége sem:

„Az összes cikk a témával kapcsolatban nagyon egyoldalú következtetéseket von maga után. Igen, Berni valóban negyedszer válik, Attila csak másodszor, ami nem jelenti, hogy mintaférj volt mindkétszer, csak hát a körülmények... Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben, amit a közvetlen környezetben élők tudnak, mások nem. A lényeg, hogy nem Berninek kell elvinnie a hátán ezt a balhét, az egy hazugság lenne” – írta a Facebookon.

Véget érő házasságaival kapcsolatban Gregor Bernadett is megszólalt a lapnak: „Nekem nőként nehezebb volt megélnem, hogy negatívan véleményezték a párkapcsolati kudarcaimat, és őszintén irigylem azt, akinek fiatal korában sikerül megtalálnia élete párját. Persze, van olyan, hogy az egyiknek sikerül, a másiknak nem, csak egy nőnek nehezebb. Ha a négy házasságomból mondjuk kettő csak élettársi kapcsolat lett volna, más megítélés alá esnék.”Forrás: Blikk