Gregor Bernadett a magánéletéről vallott
2023-01-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gregor Bernadett már 50 éves, ám jó pár évet letagadhatna a korából. A színésznő éli a szingli édesanyák életét, mára pedig már nem vágyik érzelmi függőségre, és egyedül is jól boldogul.

Gregor Bernadett a mai napig rengeteg színházi darabban játszik, a Karády-estje pedig folyamatosan teltházzal fut. Bár ma már nem találják meg bizonyos – fiatalabb színésznőknek való – szerepek, ő ezt cseppet sem bánja.

– Nagyon sokáig én voltam az ügyeletes fiatal lány, jó volt. Szerettem azt az időszakot, de a mostanit is szeretem! Tényleg jóban vagyok a korommal, igaz, tavaly, az 50. születésnapom után kellett két hét, hogy megszokjam. Nem küzdök erőlködve azért, hogy fiatalabbnak nézzek ki, de persze, odafigyelek magamra – mesélte, hozzátéve: most, 50 évesen, sokkal jobban érzi magát, mint 20 évesen.

A gyönyörű színésznő már kétszer volt férjnél, ám most egyedülálló, de ez az állapot egyáltalán nem zavarja. A családjára és a barátaira bármikor számíthat, ő pedig ma már senkitől nem szeretne függeni, mert belefáradt a különböző játszmákba – nyilatkozta a Ripostnak.

Gregor nagyobbik fia, aki 27 éves, már évekkel ezelőtt kirepült a családi fészekből. Berni úgy gondolja, ha rossz véleménye lenne valamelyik gyermeke a párjáról, azt megtartaná magának, így is követve a szülei példáit.